Batterianalysatorer i Fluke 500-serien

Fluke programvara för batterihantering, version 1.6.0.3

Ladda ner Fluke programvara för batterihantering, version 1.6.0.3 (.exe)

Fluke batterianalysator Fast programvara version 1.5

Uppgradera ditt instrument genom att
Hämta Fluke Batteri Fast programvara version 1.5 (.tgz)

Snabbinstallationsguide

1. Kopiera filen till skrivbordet
  2. Öppna BT500 ”programvara för batterihantering"
  3. Anslut instrumentet till datorn med den medföljande USB-kabeln
  4. Se till att BT500-serien är laddad och påslagen
  5. Använd Arkiv-menyn överst på sidan för att ansluta BT500 och välj den markerade com-porten
  6. Välj Inställning överst på sidan och ”Uppgradering av programvara”
  7. Välj Bläddra för att hitta den ”.tgz”-fil du placerade på skrivbordet
  8. Tryck på ikonen ”Uppgradera”
  9. Koppla inte bort instrumentet förrän uppgraderingen är slutförd. Uppgraderingen tar ungefär 20 minuter