Fluke ScopeMeter® 120B-serien

Fast programvaruversion v1.10.01

För Fluke 123B, 124B och 125B ScopeMeter-testverktyg har programuppdateringen följande förbättringar:

• Åtgärdade problem i Fluke 125B Power Harmonics där VA-, var- och pf-avläsningar inte visades
  • Åtgärdat problem i Fluke 125B Power Harmonics där K-faktor-avläsningar var felaktiga
  • Åtgärdat problem i Scope Recorder där Kanal B dämpfaktor var felaktig efter att inspelningen avbröts
  • Åtgärdade problem i Fluke 125B BusHealth-läge där visning av ögonmönster var felaktig
  • Förbättrad funktioner i AutoHold så att den inte stängs av när du har valt F4 = Klart

För att uppdatera den fasta programvaran:

1. Hämta filen med fast programvara
  2. Kopiera filen med fast programvara till ett microSD-kort
  3. Stäng av enheten och ta bort alla sonder, testkablar och tillbehör innan du öppnar batteriluckan
  4. Öppna batteriluckan med en skruvmejsel
  5. Sätt i ett microSD-kort i kortplatsen
  6. Slå på enheten och tryck på MENU-knappen (meny)
  7. Välj USER OPTIONS (användaralternativ)
  8. Välj Uppgradering av fast programvara
  9. Följ instruktionerna på skärmen