Fluke Norma effektanalysatorer med hög precision

NormaView-programvara (.zip)
Denna fil är komprimerad. Expandera innehållet i filen till en känd plats, kör sedan filen för att installera programvaran.

Innan du genomför uppgraderingsprocessen för Normas fasta programvara kontrollerar du vilken aktuell version av fast programvara som används. Gå till General Setup (allmän konfiguration) under Info (mer information finns i användarhandboken).

Verktyg för uppdatering av fast programvara (.exe)

Hämtningsanvisningar för fast programvara (.txt)
Verktyg för uppladdning av fast programvara för NORMA-energianalysatorer.

Hämta uppgraderingsfil för fast programvara v1.6.1 (.zip)
Högerklicka och välj Save Target As (välj mål som) om du vill spara filen innan du använder uppgraderingsverktyget.

FW1.6.1 Versionskommentarer (.pdf)

Fjärrkontrollskommandon för fast programvara FW1.5 (.pdf)

LabView 7-drivrutiner (.zip)
LabView 8-drivrutiner (.zip)
LabView 9-drivrutiner (.zip)
LabView-drivrutiner för Norma 4000 och Norma 5000.