Fluke Connect Desktop för 1550/1555FC

Fluke Connect Desktop för 1550/1555FC (.msi) »

Du kan hämta programmet Fluke Connect Desktop för din Fluke 1550FC eller 1555FC här. Med hjälp av Fluke Connect Desktop och Fluke 1550FC eller Fluke 1555FC kan du skapa inspektionsrapporter och temperaturkompenserade Pi/Dar-diagram.

Fluke ansvarar inte för någon förlust, oavsett om förlusten är direkt, indirekt, speciell eller följdmässig, som uppstår som resultat av användning av Fluke Connect Desktop. All hämtning från och överföring av material till webbplatsen sker på egen risk och du är ansvarig för eventuella skador på datorsystem eller förlust av data som orsakas av den typen av aktiviteter.

Systemkrav

• Operativsystem: Windows 7/8.1/10
  • Systemtyp: 64-bitars
  • RAM-minne: 16 GB

Andra krav

• Fluke Connect-konto: När du installerar programmet visas en uppmaning om att skapa ett kostnadsfritt Fluke Connect-konto. Om du har ett Fluke Connect-konto kan du använda dina befintliga inloggningsuppgifter med Fluke Connect Desktop.

GPL Offer