Fluke 430-serien II med energi- och elkvalitetsanalysatorer för trefasström

Uppdatering av fast programvara V05.05 (.exe)
Appen kräver att ett COM-portnummer väljs. Denna information finns i enhetshanterarens enhetslista i Windows. Appen ger steg-för-steg-instruktioner. Viktigt: Läs HJÄLP-texten i uppgraderaren innan du fortsätter (09/2018)

Uppdatering av fast programvara V05.05 Versionskommentarer (.pdf)
Fullständig information om fördelarna med att uppdatera till V05.05. Dessa kommentarer är viktiga för att säkerställa att befintlig data sparas. Vid tveksamhet, se snabbguiden om säkerhetskopiering av data. (09/2018)

PowerLog430-II-programvara V5.2 för Fluke 430-serien II (.exe)
PowerLog-programvara endast för elkvalitetsanalysatorerna Fluke 430-II (06/2016)

PowerLog430-II V5.2 Versionsinformation (.pdf)
Fullständig information om nya funktioner och buggfixar – det är viktigt att läsa denna information. (06/2016)

Säkerhetskopiera och kopiera data från Fluke 430 (.pdf)
En snabbguide till hur du säkerhetskopierar data på ditt instrument. Den ger också vägledning till dataarkivering. (09/2012)

Fluke 430-serien II USB-drivrutiner (.zip)
USB-drivrutiner för Fluke 430-serien II installeras automatiskt under normala omständigheter. Denna fil används för manuell installation när det inte finns tillgång till internet.