Effektloggern Fluke 1735 för trefasmätning

PowerLog Classic Programvara
PowerLog Classic programvara används med Fluke 345, VR1710, 1735 och 433/434/435. (Kompatibel med Windows Vista, 7, 8 och 10).

1735 Uppgraderingsverktyg för fast programvara v3.1 (.exe)
Uppgradera din Fluke 1735 med den senaste fasta programvaran. (Vista-kompatibel)

1735 fast programvara v1.10 (.zip)
Den här filen ska packas upp och användas tillsammans med uppgraderingsverktyget för fast programvara V3.1 (ovan). Senast uppdaterad 08/2014
OBS: v1.10 fast programvara kräver PowerLog Classic v4.4 for hämtning och analys.
V1.10 Fast programvara versionsinformation (.pdf)

Handbok Bilaga – Instruktioner för uppgraderingsverktyg (.doc)

Fluke 1735 trefas effektlogg levereras med två olika USB-alternativ, den första är en extern RS232/USB-omvandlare, den andra är det inbyggda USB-gränssnittet (började skickas april 2010).

USB-drivrutin för Vista (.exe)

USB-drivrutin för Windows XP (.zip)
USB-drivrutiner för externt RS232/USB-gränssnitt.

Fluke 1735 345 drivrutiner (.zip)
USB-drivrutin för inbyggt gränssnitt stöder nu 64-bitars operativsystem. (Vista och Windows 7)