Fluke 810 trillingsmeter-software en -firmware

Software-update

Viewer-software-upgrade v. 3.6.0

Wat is nieuw?

• Compatibiliteit met Windows 10 toegevoegd
  • Nieuwe versie van MS SQL Server
  • Machine-instellingen alfabetisch gesorteerd op de naam van de machine (voorheen alleen sorteerbaar op ernstniveau)
  • Langere machinenaam: ondersteunt nu 40 tekens (voorheen beperkt tot 15 tekens)
  • Bijgewerkte synchronisatiefunctie waarmee gebruikers machine-instellingen kunnen wijzigen met de Viewer-software op de pc en kunnen synchroniseren met de Fluke 810

BELANGRIJKE OPMERKING: maak een back-up van uw gegevens voorafgaand aan de installatie. Lees de volgende instructies voorafgaand aan de installatie als op uw computer een oudere versie van de Viewer-software is geïnstalleerd.

B. Viewer upgraden vanaf Viewer-versie 1.0.8 of hoger

1. Open de Viewer-software.
  2. Klik op het menu 'Voorkeuren' bovenaan.
  3. Selecteer 'Reservekopie maken” in het menu aan de linkerkant.
  4. Klik op de knop 'Bladeren' om de locatie voor de reservekopie te selecteren en klik daarna op de knop 'Reservekopie maken'. Kies een andere locatie dan waar de software is geïnstalleerd. 'Mijn documenten' is bijvoorbeeld een goede locatie.
  5. Nadat de reservekopie is gemaakt, verwijdert u de huidige versie van de Viewer-software door te navigeren naar 'Programma's toevoegen of verwijderen' in Instellingen, de Viewer-software in de lijst te zoeken, deze te selecteren en vervolgens te verwijderen. Voer hetzelfde uit voor alle items met betrekking tot Microsoft SQL Server 2005 Express.
  6. Installeer de nieuwe Viewer-versie door te dubbelklikken op het .zip-bestand dat u via de bovenstaande link hebt gedownload en de instructies te volgen.

Nadat de installatie is voltooid, zet u uw back-upgegevens terug door de onderstaande stappen te volgen:

1. Open de Viewer-software.
  2. Klik op het menu 'Voorkeuren' bovenaan.
  3. Selecteer 'Reservekopie terugzetten' in het menu aan de linkerkant.
  4. Klik op de knop 'Bladeren' om de locatie te selecteren voor de reservekopie die u voor de installatie hebt gemaakt en klik daarna op de knop 'Reservekopie terugzetten'.

B. Viewer upgraden vanaf Viewer-versies lager dan 1.0.8

Als u Viewer bijwerkt vanaf een versie lager dan 1.0.8, wist de upgrade alle machine-instellingen en diagnosegeschiedenis van uw pc.

Gewiste gegevens terugzetten naar de Viewer-software-applicatie:

1. Als er nog gegevens aanwezig zijn op de Fluke 810-meter, importeert u deze met de Overdracht-functie terug in de Viewer-software.
  2. Als gegevens alleen zijn opgeslagen in de Viewer-software, archiveert u de gegevens VOORDAT U DE UPGRADE UITVOERT door .pdf-rapporten te genereren voor alle machine-instellingen met behulp van de rapportfunctie van de Viewer-software. Opmerking: Gegevens die zijn verzameld met versies ouder dan Viewer v1.5 kunnen niet worden teruggezet naar de meter.

Viewer v2.0 of hoger is compatibel met de 32-bits- en 64-bits-besturingssystemen Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Windows 10.

Firmware-update

Fluke 810 trillingsmeter-firmware v3.5 (.CAB)

Instructies voor firmware-upgrade (.pdf)

Versie

Datum

Omschrijving

3.59/18/2018
  • Compatibiliteit met Windows 10 toegevoegd
  • Nieuwe versie van MS SQL Server
  • Machine-instellingen alfabetisch gesorteerd op de naam van de machine (niet slechts het ernstniveau)
  • Langere machinenaam: ondersteunt nu 40 karakters (niet slechts 15)
  • Bijgewerkte synchronisatiefunctie – Wijzig machine-instellingen met de Viewer-software op de pc en synchroniseer met de Fluke 810
3.05-11-2015
  • Algemene trillingsmetingen toegevoegd, zodat u snel de algehele conditie van een machine kunt beoordelen, naast iedere afzonderlijke machinestoring
  • Geavanceerde gegevens, waaronder gedetailleerde diagnostische rapporten en spectrale diagrammen, helpen u bij het controleren van de gegevenskwaliteit en het inperken van de mogelijke basisoorzaken van de storingen
  • Door bredere machinesnelheidsflexibiliteit kunt u meer componenten testen, zoals riemaandrijvingen, tandwieloverbrengingen en kegelwieldrijfwerken
  • Eenvoudige, intuïtieve illustraties van iedere machine-opstelling voor het snel verzamelen van gegevens, waarmee de plaatsen van lagers kunnen worden vastgesteld terwijl op locatie metingen worden gedaan
  • Kleine bugfixes