Return for service: online RMA and service quotes

Prijsopgave voor service ontvangen

U kunt zowel de prijsopgave als de pakbon afdrukken vanuit uw computer en informeren naar de status van uw reparatieopdrachten.

Zo werkt het

Open het aanvraagformulier voor Online Service RMA (Return Material Authorization, ofwel retourzendingsnummer), registreer u en klik na het aanmelden op een van de volgende snelkoppelingen:

• Serviceopdracht maken: hier kunt u een opdracht voor kalibratie of reparatie van een of meer instrumenten aanmaken en verzenden.
  • Prijsopgave voor service maken: hier kunt u een afdrukbare prijsopgave voor kalibratie of reparatie aanmaken.
  • Orderstatus: u ontvangt via het onlinesysteem een e-mailbericht wanneer uw order binnenkomt. Via deze koppeling kunt u de status van uw order volgen terwijl deze door het systeem gaat.
  • Instellingen van gebruikersprofiel: hier kunt u uw accountinformatie beheren.

Direct aan de slag gaan:

Klik hier voor een vertaalde gids over het gebruik van de RMA online

Online RMA en prijsopgave voor services »