Fluke ScopeMeter® 120B-serie

Firmware versie 1.10.01

Voor de ScopeMeter testinstrumenten Fluke 123B, 124B en 125B bevat deze software-update de volgende verbeteringen:

• Probleem opgelost met de harmonischen in de Fluke 125B waardoor VA-, var- en pf-uitlezingen niet werden weergegeven
  • Probleem opgelost met de harmonischen in de Fluke 125B waardoor de uitlezingen van de K-factor onjuist waren
  • Probleem opgelost in Scope Recorder waardoor de verzwakkingsfactor van kanaal B onjuist was nadat de registratie werd gestopt
  • Probleem opgelost in de BusHealth-modus van de Fluke 125B waardoor de oogpatroonweergave onjuist was
  • Functionaliteit van AutoHold verbeterd, zodat deze functie niet wordt uitgeschakeld na selectie van F4 = Gereed

Firmware updaten:

1. Download het firmwarebestand
  2. Kopieer het firmwarebestand naar een micro-SD-kaart
  3. Schakel het instrument uit en verwijder alle probes, meetsnoeren en accessoires voordat u het deksel van het batterijvak opent
  4. Open het deksel van het batterijvak met een schroevendraaier
  5. Plaats de micro-SD-kaart in de sleuf
  6. Schakel het instrument in en druk op de toets MENU
  7. Selecteer USER OPTIONS (OPTIES VOOR GEBRUIKER)
  8. Selecteer Firmware Upgrade
  9. Volg de instructies op het scherm