Fluke 985-luchtdeeltjesteller

Nieuwe firmware-update voor de Fluke 985-luchtdeeltjesteller

Een nieuwe gratis update (versie v2.05), vrijgegeven in augustus 2014 voor de Fluke 985-luchtdeeltjesteller is nu beschikbaar.

Deze firmware-update biedt betere prestaties voor een geheugenprobleem dat willekeurig terugstellen/opnieuw opstarten tot gevolg kon hebben.

In deze melding leest u hoe u de gratis firmware-update verkrijgt en worden de stappen uitgelegd hoe de update kunt uitvoeren.

De gratis firmware-update verkrijgen

1. Download het updatebestand (Fwupdate.bin) naar een computer en sla het op op uw pc of laptop.
  2. Kopieer het bestand naar de basismap of het hoogste niveau van een USB-station.
  3. Zet de Fluke 985 uit en sluit dan het USB-station aan.
  4. Houd op de Fluke 985 de MENU-toets ingedrukt terwijl u op de aan-uitknop drukt.
  5. Wanneer een melding op het scherm aangeeft dat de firmware wordt bijgewerkt, laat u alle knoppen los.
  6. Wanneer het instrument is opgestart met de nieuwe firmware verwijdert u het USB-station.

Vaststellen of de firmware-update al is geïnstalleerd

U kunt bepalen of uw Fluke 985 de nieuwste firmwareversie v2.05 heeft door de volgende stappen te volgen:

1. Druk op de MENU-toets;
  2. Loop met de pijltoetsen naar links/rechts en omhoog/omlaag door het menu tot u het pictogram DIAGNOSE ziet;
  3. Druk op de toets ENTER/SELECT en u ziet de firmwareversie (FW:2.05) in de linkerbenedenhoek van het scherm.