Fluke 805 trillingsmeter-firmware en trendregistratiesjabloon

Fluke 805 trillingsmeter-firmware v3.0.5 (.bin)

• Maak snel materiaalgroepen, materiaal en testpunten met de importeersjabloon in de Fluke Connect™-webapp.
  • Leid werkorders en routes rechtstreeks naar uw 805 FC via de mobiele Fluke Connect™-app.
  • Stel machineprofielen op en bewerk ze met de mobiele Fluke Connect-app. Leid ze vervolgens naar uw 805 FC.
  • Koppel testresultaten automatisch aan machineprofielen.

De meter upgraden:

1. Download het upgrade-bestand voor de meter door op de bovenstaande koppeling te klikken.
  2. Sluit de USB-kabel aan op de pc of laptop.
  3. Zorg ervoor dat de meter uitgeschakeld is.
  4. Houd de Setup-knop en de >-knop tegelijkertijd ingedrukt terwijl u het andere einde van de USB-kabel aansluit op de meter.
  5. De meter start op in de firmware-opwaardeermodus en blijft ingeschakeld zo lang deze is aangesloten op de pc.
  6. Zoek de externe schijf die de meter voorstelt in een venster van de Verkenner op de computer.
  7. Maak een kopie van het opwaardeerbestand op de externe schijf die de meter voorstelt.
  8. Klik met de rechtermuisknop op een externe schijf en selecteer Uitwerpen.
  9. Koppel de meter los van de host-pc. Gebruik voordat u de USB-kabel loskoppelt altijd de optie 'Hardware veilig verwijderen' om corruptie van de database te voorkomen. Wanneer u een apparaat uitwerpt (zoals een USB-stick of de 805 FC), laat Windows het u weten wanneer u het veilig kunt verwijderen. Zo weet u zeker dat alle programma's klaar zijn met uitvoeren.
  10. Start de meter opnieuw.

Trendregistratiesjabloon Fluke 805 trillingsmeter

Exporteren en trendregistratie in Microsoft® Excel

Trendregistratiesjabloon Fluke 805 trillingsmeter versie 2.2 (voor eerdere firmware-versies dan v3.0.3)

Trendregistratiesjabloon Fluke 805 trillingsmeter versie 2.6 (voor firmware-versie v3.0.3)

Trendregistratiesjabloon Fluke 805 trillingsmeter versie 2.7 (voor firmware-versie v3.0.5)

Trends van trillingsmetingen in de loop van de tijd zijn de beste methode om de staat van machines te volgen.

Met de Fluke 805 is het volgende eenvoudig:

• Uw resultaten exporteren naar Microsoft® Excel via een USB-aansluiting
  • Trends van meetwaarden registreren met behulp van de geïntegreerde sjablonen en puntengrafieken
  • De algemene trillingswaarden vergelijken met ISO-normen (10816-1, 10816-3, 10816-7)

Metingen importeren vanaf de Fluke 805 trillingsmeter naar een Excel-sjabloon op uw pc om trends in de lagerparameters te registreren: algemene trillingen, CF+ en temperatuur. De gebruiker kan zich nu een duidelijk beeld vormen van de veranderende lagertoestand en de achteruitgaande staat van de machine.

Instructies voor het installeren van de sjabloon

Instructies voor trendregistratie en afdrukken

GPL-aanbieding