Fluke 500-serie batterijanalyzers

Fluke Battery Management softwareversie 1.5.61

Download Fluke Battery Management softwareversie 1.5.61 (.exe)

Fluke Battery Analyzer firmwareversie 1.2

Deze upgrade is bedoeld voor batterijanalyzers van de BT500-serie. Als uw BT510, BT520 of BT521 over versie 1.2 of hoger beschikt, is de upgrade reeds in het instrument aanwezig en is er geen verdere upgrade nodig (het versienummer wordt weergegeven als u uw BT500 inschakelt).

• Voegt de functionaliteit verbinding tussen cellen (strap test) toe
  • Werkt de indicatie goed/waarsch./fout in de sequentietestmodus bij om uw instrument te upgraden

Om uw instrument te upgraden
Download de Fluke batterijanalyzer-firmwareversie 1.2 (.tgz)

Beknopte installatiehandleiding

1. Kopieer het bestand naar uw bureaublad
  2. Open de "pc-desktopsoftware voor batterijbeheer" voor de BT500
  3. Sluit het instrument op de pc aan met behulp van de meegeleverde USB-kabel
  4. Zorg ervoor dat uw BT500 is opgeladen en is ingeschakeld
  5. Verbind de BT500 via het menu File (Bestand) bovenaan de pagina en selecteer de gemarkeerde com-poort
  6. Selecteer Setting (Instelling) bovenaan de pagina en vervolgens "firmware upgrade"
  7. Selecteer Browse (Bladeren) en zoek het ".tgz"-bestand op dat u op uw bureaublad hebt geplaatst
  8. Druk op het pictogram "Upgrade"
  9. Koppel het instrument niet los totdat de upgrade is voltooid. De upgrade duurt ongeveer 20 minuten