Fluke 430-serie II: driefasen-energie- en Power Quality Analyzers

Firmware Update v05.07 (.exe)
Deze update is van toepassing op alle Fluke 430-II-modellen. De update voegt nieuwe, belangrijke functies toe aan de Fluke 438-II. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat gebruikers motoranalyses kunnen uitvoeren van motoren met omvormers - raadpleeg de productpagina voor de Fluke 438-II en de bijlage van de gebruikershandleiding.

De toepassing vereist dat er een COM-poortnummer wordt geselecteerd; deze informatie is te vinden in de lijst Apparaatbeheer van Windows. De applicatie geeft stapsgewijze instructies.

Belangrijk: Bepaalde instrumenten worden niet bijgewerkt via USB 3.0. Lees de HELP-tekst van het upgradebestand voordat u verdergaat. Laatst bijgewerkt 09-2018

Firmware Update V05.07 Release-info (.pdf) Volledige details van de voordelen van het bijwerken naar V05.07. Deze informatie is belangrijk om het behoud van bestaande data te waarborgen. Raadpleeg bij twijfel de korte handleiding over gegevensback-up. Laatst bijgewerkt op 9-2018.

PowerLog applicatiesoftware voor Fluke 430 serie II
PowerLog applicatiesoftware voor Fluke 430 serie II.

Fluke 430 Series II USB-driver (.zip)
De Fluke 430 Series II USB-driver wordt onder normale omstandigheden automatisch geïnstalleerd, dit bestand is bedoeld voor handmatige installatie.