Fluke 430-serie II: driefasen-energie- en Power Quality Analyzers

Firmware-update V05.05 (.exe)
De applicatie vereist dat er een COM-poortnummer wordt geselecteerd; deze informatie is te vinden in de lijst Apparaatbeheer van Windows. De applicatie geeft stapsgewijze instructies. Belangrijk: lees de HELP-tekst in de upgrader voordat u verdergaat. (09-2018)

Release-info firmware-update V05.05 (.pdf)
Volledige details van de voordelen van het bijwerken naar V05.05. Deze informatie is belangrijk om het behoud van bestaande data te waarborgen. Raadpleeg bij twijfel de korte handleiding over gegevensback-up. (09-2018)

PowerLog430-II-applicatiesoftware V5.2 voor Fluke 430-serie II (.exe)
PowerLog-applicatiesoftware alleen voor Fluke Power Quality Analyzers 430-II. (06-2016)

Release-info PowerLog430-II V5.2 (.pdf)
Volledige details van nieuwe functies en de correctie van fouten – het is belangrijk om deze informatie te lezen. (06-2016)

Gegevens back-uppen en kopiëren vanaf de Fluke 430 (.pdf)
Een korte handleiding over het back-uppen van belangrijke gegevens op uw instrument. Bevat ook richtlijnen voor het archiveren van gegevens.

9-2012

Fluke 430-serie II USB-stuurprogramma (.zip)
Het Fluke 430-serie II USB-stuurprogramma wordt onder normale omstandigheden automatisch geïnstalleerd. Dit bestand is voor handmatige installatie wanneer er geen toegang tot internet beschikbaar is.