Fluke 287 and 289 Multimeter Firmware Update

Software voor Fluke-warmtebeeldcamera's

Krachtige, nieuwe, gebruiksvriendelijke Fluke Connect SmartView-desktopsoftware

Op kantoor of op locatie: zorg dat u over de software-oplossingen beschikt waarmee u gemakkelijk warmtebeelden kunt optimaliseren, analyseren en delen en rapporten kunt opstellen.

Naam van software Fluke Connect® SmartView®-software Fluke Connect® mobiele app Fluke Connect® Assets Type software Desktopsoftware voor analyse en rapportage Mobiele app voor analyse en rapportage Online apparaatbeheer; voegt functies toe aan de mobiele app Fluke Connect Beschikbaarheid Gratis Windows-versie downloaden Download gratis van de Apple of Android App Store

Fluke Connect-software SmartView

Analyse- en rapportagesoftware voor uw desktop

Fluke Connect Editor-optimalisering

Fluke introduceert nieuwe desktopsoftware voor het assortiment warmtebeeldcamera's van Fluke. Een uitgebreid en verbonden softwareplatform dat de toekomst van geïntegreerd(e) onderhoud van apparatuur, bewaking, analyse en rapportage vertegenwoordigt. Het is gemakkelijker dan ooit om warmtebeelden te optimaliseren, analyses uit te voeren, snel aanpasbare en robuuste rapporten te genereren en beelden te exporteren naar de indeling van uw keuze in de cloud. En u kunt integreren met Fluke Connect – het grootse geïntegreerde systeem van onderhoudssoftware en -instrumenten ter wereld.

• Compatibiliteit met alle Fluke-warmtebeeldcamera's
  • Moderne vormgeving
  • Intuïtieve navigatie – eenvoudiger te leren, gemakkelijker en sneller om mee te werken
  • Vereenvoudigde werkstromen
  • Vereenvoudigde rapportagewerkstroom en betere rapportsjablonen
  • Bewerken van warmtebeelden in batches
  • Real-time verzamelen van gegevens met LabVIEW® en MATLAB®
  • Fluke Connect-cloudopslag

Fluke Connect SmartView-software downloaden.

Compatibel met alle huidige Fluke-warmtebeeldcamera's. Compatibel met Windows 7, 8, 8.1 en 10.

Nog niet gereed voor de overstap naar de nieuwe Fluke Connect SmartView? Download hier de nieuwste versie van de SmartView-software voor analyse en rapportage.

Mobiele app Fluke Connect

Analyse- en rapportagesoftware voor op locatie

Mobiele app Fluke Connect Met de gratis mobiele app Fluke Connect op uw smartphone, kunt u direct op uw camera wireless beelden synchroniseren met het Fluke Connect-systeem. E-mail vanaf locatie beelden naar collega's om in real-time samen te werken. U kunt ook onderweg beelden bewerken en analyseren en rapporten genereren.

Download de gratis app door te zoeken naar 'Fluke Connect' in de Apple of Android App Store.

Compatibel met TiS10, TiS20, TiS40, TiS45, TiS50, TiS55, TiS60, TiS65, TiS75, Ti200, Ti300, Ti400, Ti450, Ti480, TiX500, TiX520, TiX560, TiX580, Ti90, Ti95, Ti100, Ti105, Ti110, Ti125, TiR105, TiR110, TiR125.

De wireless functie is mogelijk niet in alle regio's beschikbaar.

Fluke Connect Assets

Preventief onderhoud eenvoudig gemaakt. Geen werk meer overdoen.

Fluke Connect-bewakingsfunctie
Fluke Connect-werkorders Fluke Connect Assets breidt de functionaliteit van de mobiele app Fluke Connect uit; met deze abonnementssoftware kunt u uw apparatuur en werkorders beheren. Dit is het enige systeem waarmee u een beeld van uw Fluke-warmtebeeldcamera rechtstreeks aan een apparaatdossier of werkorder kunt koppelen.

Verbeter uw mogelijkheid om storingen te voorkomen of te voospellen, door eenvoudig alle soorten metingen – mechanisch, elektrotechnisch of infrarood – met elkaar te vergelijken, vanaf één locatie. Stel gemakkelijk afwijkingen vast zodra deze ontstaan en vergelijk ze met historische en referentiebeelden om onmiddellijk probleemgebieden te zien. Meld u aan vanuit uw kantoor, vanaf uw werkplek of vanaf een verre locatie en zie onmiddellijk waaraan mensen en middelen van het team moeten worden toegewezen.

• Vereenvoudig onderhoudsbeslissingen met referentie-, historische en huidige metingen en beelden binnen handbereik
  • Werk gemakkelijker samen dan ooit tevoren, blijf op de hoogte en neem betere beslissingen over onderhoud
  • Reduceer uw papierwerk, vergroot uw efficiëntie
  • Minimale investering en insteltijd nodig

Compatibel met TiS10, TiS20, TiS40, TiS45, TiS50, TiS55, TiS60, TiS65, TiS75, Ti200, Ti300, Ti400, Ti450, Ti480, TiX500, TiX520, TiX560, TiX580, Ti90, Ti95, Ti100, Ti105, Ti110, Ti125, TiR105, TiR110, TiR125.

De wireless functie is mogelijk niet in alle regio's beschikbaar.