Updateproces voor de firmware van de 279 FC

Met de firmware-update voor de 279 FC kunt u beelden op de meter zelf opslaan en weergeven. Beelden kunnen nog steeds via Fluke Connect worden overgedragen naar uw smartphone of tablet. De nieuwe firmware helpt u tijdens uw werk tijd te besparen doordat u kunt bevestigen dat beelden correct werden vastgelegd voordat u de beelden deelt of de werkplek verlaat.

Bestaande beelden die op uw 279 FC staan, worden niet verwijderd. Wanneer de firmware-upgrade is voltooid, kunt u deze bestaande beelden bekijken op uw 279 FC multimeter met warmtebeeldtechniek.

Als u een Fluke 279 FC multimeter met warmtebeeldtechniek bezit

Download en installeer SmartView 4.3.75 op uw pc. Als u al een oudere versie van SmartView hebt, moet u updaten naar versie 4.3.75.

1. Ga naar www.fluke.com, Support, Software Downloads, Software for Fluke Infrared Cameras (https://www.fluke.com/nl-be/ondersteuning/softwaredownloads/software-voor-fluke-warmtebeeldcameras). Klik op de link voor de gratis download van de Windows-versie. Hierdoor wordt een bestand met de naam setup.exe op uw pc opgeslagen.

2. Zoek en open het bestand setup.exe. Volg alle aanwijzingen voor installatie van SmartView op uw pc:

1. Sta wijzigingen toe
    2. Kies de taal
    3. Accepteer alle overige prompts zoals ze verschijnen

3. Als u wordt gevraagd om de videodriver van Windows te installeren, klik dan op Yes (ja).

4. Wanneer de installatie van SmartView (4.3.75) is voltooid, sluit dan uw pc met een kabel van USB naar USB mini aan op uw 279 FC multimeter met warmtebeeldtechniek. De 279 FC moet vanzelf opstarten. Controleer of de batterij in de 279 FC is opgeladen voordat u start.

5. Er verschijnt een prompt 'Camera firmware' op uw pc. Klik op de knop 'Update Firmware' (firmware bijwerken).

6. Op de 279 FC wordt 'Firmware update V1.04. Downloading. Do not power off or disconnect.' (firmware-update v1.04. Bezig met downloaden. Niet uitschakelen of loskoppelen.) weergegeven Wacht tot de meter de nieuwe firmware heeft geüpload. Het scherm 'Update Firmware' (firmware bijwerken) verdwijnt van het scherm van de 279 FC zodra het proces is voltooid.

7. Draai de selectieknop van de 279 FC in de stand IR CAMERA (warmtebeeldcamera). Het onderste gedeelte van het scherm van de 279 FC toont de knoppen Memory (geheugen) en Capture (vastleggen/registreren). Dit duidt op een geslaagde firmware-installatie.