Fluke 1750 driefasen-Power Recorder

Fluke 1750 firmware-update v23.06 (.exe)
Upgradeprogramma voor firmware van de Fluke 1750. Sluit het instrument aan via een ethernetpoort, voer het programma uit en selecteer het instrument dat moet worden geüpgraded uit de vervolgkeuzelijst. 12-2014

Release-info voor 1750 firmware 23.06 (.pdf)
Belangrijke informatie over wijzigingen en correcties van de Fluke 1750 firmware. (12-2014)

Fluke Power Analyze-software v2.4 (.exe)
FPA-applicatiesoftware; de-installeer de oude versie voordat u deze nieuwe versie installeert (04-2013)

PowerView PDA-software v1.47 voor iPaq (.exe)
Applicatiesoftware alleen voor gebruik met HP PDA

PowerView v2.0.20-applicatiesoftware voor Archos 43-tablet (.zip)
Android-applicatiesoftware; volg de onderstaande installatiehandleiding voor gedetailleerde instructies. Deze applicatie is alleen voor gebruik met de Archos 43-tablet.

Installatiehandleiding Android-applicatiesoftware (.pdf)
Installatiehandleiding voor de installatie van Archos Android PowerView.

Instructies om v4.1.1 van Android OS op de Samsung Galaxy Tab 2 te herstellen (.pdf)
Dit herstel is alleen vereist als de Galaxy Tablet automatisch heeft bijgewerkt naar een versie later dan v4.1.1.

Instructies om v4.1.2 van Android OS op de Samsung Galaxy Tab 3 te herstellen (.zip)
Dit herstel is alleen vereist als de Galaxy Tablet automatisch heeft bijgewerkt naar een versie later dan v4.1.2.

PowerView V3.0.6-applicatiesoftware voor Samsung Tab 2/7.0" en Tab 3/7.0" (.apk)
Android-applicatiesoftware. Deze applicatie is alleen voor gebruik met een Samsung Tab 2- of Tab 3-tablet met een scherm van 7,0". Het gebruik op Tab 3/10" wordt niet ondersteund! Deze applicatie vereist Android OS versie 4.1.1! (12-2014)

Release-info voor Power View V3.0.6 (.pdf)
Belangrijke informatie over wijzigingen en correcties van Fluke Power View voor Samsung Galaxy Tab 2 en Tab 3 (7" scherm). (12-2014)

Kalibratiewizards downloaden (.exe)
Volg nauwkeurig de instructies die op uw scherm en in de kalibratiehandleiding worden gegeven.

Fluke 1750 Power Recorder kalibratiehandleiding (.pdf)