Voor 2- en 4-kanaals instrumenten van de Fluke 190-serie II

Firmware versie 11.44
Readme van firmware versie 11.44

• Verbeterd gebruik van de triggervertraging voor de snelste tijdbasisinstellingen (oscilloscoopmodus)
  • Productiegerelateerde verbetering

Firmware versie 11.43

• Probleem opgelost waarbij sommige instrumenten een instabiel gedrag voor sommige kanalen, een foutief basislijnniveau en/of soms een verkeerde amplitude van de golfvorm vertoonden. Dit geldt alleen voor bepaalde instrumenten met '2516' aan het eind van de subversie-informatie, die zichtbaar is wanneer op de toets F3=versie&kal. wordt gedrukt.
  • Probleem opgelost met het kopiëren van de kanaalinstelling, zodat nu ook de automatische/handmatige bereikinstelling wordt gekopieerd. Het kopiëren van de kanaalinstelling wordt geselecteerd door de kanaaltoets ingedrukt te houden en op een andere kanaaltoets te drukken.
  • Probleem opgelost met de celafstand, waarbij de indicatie van de kanaalaarding aan de linkerzijde van het display kon verdwijnen wanneer de golfvorm naar de onderkant van het scherm werd verplaatst.

Firmware versie 11.42

De firmwareversie 11.42 heeft het volgende probleem opgelost:

• Productiegerelateerde verbeteringen ter ondersteuning van nieuwe component

Firmware versie 11.41

De firmwareversie 11.41 heeft de volgende problemen opgelost:

• Verbeterde acquisitiesnelheid voor reproductie en pass/fail-tests
  • Problemen opgelost met pass/fail-tests en reproductie
  • Problemen opgelost met spectrumdisplay
  • Probleem opgelost met BWL-indicatie in metermodus
  • Probleem opgelost met afronding van frequentieresultaten

Firmware versie 11.40

De update van versie 11.40 heeft de volgende problemen opgelost:

• Verbeterde acquisitiesnelheid voor reproductie en pass/fail-tests
  • Problemen opgelost met pass/fail-tests en reproductie
  • Problemen opgelost met spectrumdisplay
  • Probleem opgelost met afronding van frequentieresultaten
  • Probleem opgelost met BWL-indicatie in metermodus

Firmware versie 11.30

Voor 2- en 4-kanaals ScopeMeter-testinstrumenten van de 190-serie II met versie 09.00 en hoger. De update van versie 11.30 heeft de volgende problemen opgelost (link naar bestandsdownload V11.30):

• Mogelijke opstartproblemen verholpen voor wat betreft het ontbreken van scooplijnen op het scherm, of in de 4-kanaals versie geen toegankelijke kanalen C en D (*)
  • Problemen opgelost met het opslaan en uitlezen van ScopeRecord- en Trendplot-gegevens als .CSV naar USB
  • Probleem opgelost waarbij de ScopeMeter in de TrendPlot-modus met de cursors aan werd uitgeschakeld (*)

Vóór de release van versie 11.30 kon dit probleem worden opgelost door de onderstaande stappen te volgen:

• Schakel het ScopeMeter-testinstrument uit
    • Koppel de voeding los

Wacht 5 minuten alvorens verder te gaan met de volgende stappen:

• Sluit de voeding aan
    • Schakel het ScopeMeter-testinstrument in
    • Plaats de batterijset (de batterij wordt opgeladen)

Firmware versie 11.20

Voor 2- en 4-kanaals ScopeMeter-testinstrumenten van de 190-serie II met versie 09.00 en hoger. De update van versie 11.40 heeft de volgende problemen opgelost:

• Mogelijkheid om opgeslagen golfvormen van versie 10.0 of hoger te openen
  • Probleem opgelost met de .BMP-indeling bij het kopiëren van beelden van INT naar USB
  • Voorkomen van vergrendeling van het instrument wanneer gegevens worden gekopieerd vanaf een USB-stick en er geen geheugenstick aanwezig is

Firmware versie 11.10

Voor 2- en 4-kanaals ScopeMeter-testinstrumenten van de 190-serie II met versie 09.00, 10.4X of 11.0. De update van versie 11.10 omvat de correctie van fouten en de mogelijkheid van het opslaan van golfvormen vanuit het ScopeMeter-testinstrument op een USB-stick als CSV-bestand; vervolgens kan dit bestand worden geopend met FlukeView of een spreadsheettoepassing.

Firmware versie 11.10

Vierkanaals Fluke 190-serie II-instrumenten met firmwareversie 10.40, veiligheidswaarschuwing en terugroepactie

Bij vierkanaals ScopeMeter-testinstrumenten van de 190-serie II met firmwareversie 10.40 is een probleem met het decimaalteken in meetwaarden aangetroffen. Ter voorkoming van risico voor de gebruiker is een firmware-update naar versie 10.41 of hoger vereist.