Fluke 500-serie batterijanalyzers

Fluke Battery Management softwareversie 1.6.0.3

Download Fluke Battery Management softwareversie 1.6.0.3 (.exe)

Fluke Battery Analyzer firmwareversie 1.5

Om uw instrument te upgraden
Download de Fluke batterijanalyzer-firmwareversie 1.5 (.tgz)

Beknopte installatiehandleiding

1. Kopieer het bestand naar uw bureaublad
  2. Open de "pc-desktopsoftware voor batterijbeheer" voor de BT500
  3. Sluit het instrument op de pc aan met behulp van de meegeleverde USB-kabel
  4. Zorg ervoor dat uw BT500 is opgeladen en is ingeschakeld
  5. Verbind de BT500 via het menu File (Bestand) bovenaan de pagina en selecteer de gemarkeerde com-poort
  6. Selecteer Setting (Instelling) bovenaan de pagina en vervolgens "firmware upgrade"
  7. Selecteer Browse (Bladeren) en zoek het ".tgz"-bestand op dat u op uw bureaublad hebt geplaatst
  8. Druk op het pictogram "Upgrade"
  9. Koppel het instrument niet los totdat de upgrade is voltooid. De upgrade duurt ongeveer 20 minuten