Fluke 345 Power Quality-stroomtang

PowerLog Classic applicatiesoftware
PowerLog Classic applicatiesoftware voor gebruik met Fluke 345, VR1710, 1735 en 433/434/435. (Compatibel met Windows Vista, 7, 8 en 10).

Software voor firmware-updates (.exe)

Instructies voor firmware-upgrade (.doc)

Nieuwste firmwareversies:

De firmware op het instrument kan met behulp van de volgende stappen worden gecontroleerd: Druk op de toets Menu, selecteer Instellingen instrument met behulp van de cursortoetsen, druk op Enter, selecteer Versie en kalibratie met behulp van de cursortoets, druk op Enter. Het scherm toont de firmwareversie.

• Klik met de rechtermuisknop en selecteer 'Save Target As' (Doel opslaan als) om het bestand op te slaan voordat u de upgradetool gaat gebruiken.
  • Hiervoor moet update-software worden geïnstalleerd.

Firmware v1.02 (.zip)
Gebruik deze firmware als de bestaande firmwareversie op het instrument lager is dan 2.0.
Firmware v2.44 (.zip)
Gebruik deze firmware als de bestaande firmwareversie op het instrument hoger is dan 2.0.

Firmware v3.0.2 (.zip)
Gebruik deze firmware als de bestaande firmwareversie op het instrument hoger is dan 3.0.

Fluke 345 USB-stuurprogramma's (.zip)