279 FC firmwareopdateringsproces

Firmwareopdateringen til 279 FC giver dig mulighed for at gemme og vise billeder på måleren. Billeder kan stadig overføres via Fluke Connect til din smartphone eller tablet. Den nye firmware hjælper med at spare tid på jobbet ved at give dig mulighed for at bekræfte, at billederne blev taget korrekt, inden du deler eller forlader arbejdsområdet.

Eksisterende billeder, der ligger på din 279 FC, bliver ikke slettet. Når firmwareopgraderingen er fuldført, kan du gennemgå disse eksisterende billeder på dit 279 FC termisk multimeter.

Hvis du ejer et Fluke 279 FC termisk multimeter

Download og installer SmartView 4.3.75 på din PC. Hvis du har en tidligere version af SmartView, skal du opdatere til version 4.3.75.

1. Gå til www.fluke.com, Support, Softwaredownloads, Software til Fluke termiske kameraer (https://www.fluke.com/da-dk/support/download-af-software/software-til-fluke-termiske-kameraer). Klik på Download Windows version gratis link. Dette vil gemme filen setup.exe på din PC.

2. Find og åbn setup.exe. Følg alle anvisningerne for at installere SmartView på din PC:

1. Tillad ændringer
    2. Vælg sprog
    3. Accepter alle andre anvisninger som angivet

3. Hvis du bliver bedt om at installere Windows videodriver, skal du klikke på Ja.

4. Når installationen af SmartView (4.3.75) er færdig, skal du tilslutte din PC til dit 279 FC termisk multimeter med et USB-til-USB-minikabel. 279 FC bør starte automatisk. Sørg for, at batteriet i 279 FC er opladet, før du starter.

5. En meddelelse med ordlyden "Kamera firmware" vises på din PC. Klik på knappen "Opdater firmware".

6. 279 FC vil vise "Firmware opdatering V1.04. Downloader. Undlad at slukke eller frakoble." Giv meteret lov at fortsætte sit upload af den nye firmware. Skærmbilledet "Firmware opdatering" forsvinder fra 279 FC, når processen er fuldført.

7. Drej knappen Vælg på 279 FC til positionen IR KAMERA. På den nederste del af 279 FC skærmen vises knapperne Hukommelse og Registrer. Dette indikerer en vellykket installation af firmware.