Software til Fluke termiske kameraer

Få mest muligt ud af dit infrarøde kamera Tag infrarøde billeder til næste niveau med billedredigering og rapportoprettelse. Mål, analysér og del data live eller over tid med Fluke Connect.

Mest populær

Fluke Connect™ Desktop

GRATIS

Prøv den nye Fluke Connect Desktop software – alt, hvad SmartView har, plus meget mere

Nøglefunktioner

• Forbedret software med intuitiv brugergrænseflade
  • Kopiér og redigér skabeloner
  • Indsaml, opbevar og vedligehold billeder i det centrale lager til fremtidig reference
  • Få adgang til infrarøde billeder fra en hvilken som helst enhed med automatisk lagring i skyen
  • Søg efter billeder efter titel og alvorlighed
  • Del billeder i Desktop softwaren med alle teammedlemmer med det samme

*BEMÆRK: Fluke Connect Desktop fås ikke på de fastmonterede infrarøde kameraer TiX620, TiX640, TiX660, TiX1000, RSE300 og RSE600. Brug SmartView til disse produkter.

SmartView™ Desktop Software

GRATIS

Vores ældre software til redigering af infrarøde billeder og rapporter fås gratis

Nøglefunktioner

• Nem billedredigering
  • Oprettelse af detaljeret rapport
  • Organiser billeder
  • Tilslut kameraet trådløst

Hvad vores brugere siger

"Du kan få live data i realtid, hvilket hjælper med til pålidelighed i beslutninger om reparation af udstyr."

"Fluke Connect er meget nyttig og tilføjer endnu et lag af beskyttelse med hensyn til elektrisk sikkerhed."

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på SmartView og Fluke Connect Desktop software?

Ud over rapportering og redigeringsfunktionerne, der er i SmartView, giver Fluke Connect Desktop dig mulighed for at:

• Automatisk gemme billeder på ét sted, så du får nemmere adgang til dem, og du kan lave bedre sammenligninger over tid
  • Linke billeder til individuelle aktiver
  • Lettere navigering med en forbedret brugergrænseflade

Kan jeg købe Fluke Connect Assets senere?

Selvfølgelig! Muligheden for at opgradere til Fluke Connect Assets software er altid tilgængelig.