Vilkår og betingelser for Fluke Premium Care

• Fluke Premium Care dækning begynder på datoen for købet fra distributøren i tilfælde af selvstændig FPC og ved aktivering af slutbrugeren for FPC i pakke.
  • Udstyr, der er blevet ændret eller misbrugt, dækkes ikke af Fluke Premium Care.
  • Beskadiget tilbehør skal evalueres af Fluke teknisk support før udskiftning.  Udskiftninger er begrænset til én udskiftning pr. tilbehør pr. medlemsår.
  • Fluke Premium Care kan ikke overdrages til en ny ejer af det dækkede stykke hardware eller til et andet stykke hardware.
  • Der gives ikke nogen refusion for ubrugte services.
  • Enhver service skal udføres af et autoriseret Fluke servicecenter.  For at planlægge eller anmode om service skal du ringe til dit lokale Fluke supportcenter.

For at få de komplette vilkår og betingelser klik her

Aktivering af Fluke Premium Care af slutbrugeren

For at slutbrugeren kan modtage tjenesterne under Fluke Premium Care, skal slutbrugeren aktivere Fluke Premium Care for deres produkt i Fluke portalen, uanset om de har købt Fluke Premium Care som et selvstændigt abonnement eller i et bundte med hardware. For at aktivere abonnementet skal brugeren først opsætte en Fluke "My Account" (Min konto) og registrere produktet, der skal dækkes af Fluke Premium Care, ved at angive model, serienummer og købsdato.

1. Når Fluke modtager og behandler ordren fra din leverandør, vil en e-mail med din aktiveringskode og linket til at fortsætte med aktiveringen blive sendt til dig.
  2. Aktivér Premium Care for dit produkt i portalen ved at indtaste aktiveringskoden.
  3. Log ind eller opret en konto med de nødvendige oplysninger:  Primære kontakt-, konto- eller firmaoplysninger.

Hvis du har købt dit nye testværktøj med 1 års Fluke Premium Care dækning:

1. Scan QR-koden, som du finder i pakken med din nye enhed.
  2. Følg instruktionerne på vores hjemmeside for at fortsætte med aktiveringen. Hvis du ikke har en Fluke “My Account” (Min konto), så besøg my.fluke.com, og opret en konto, hvor du angiver de nødvendige oplysninger. Primære kontakt-, konto- eller firmaoplysninger.