Til Fluke 190 serie II instrumenter med 2 og 4 kanaler

Firmware version V11.44
Vigtige oplysninger til firmwareudgivelse V11.44

• Forbedret håndtering af forsinket udløser for de hurtigste tidsbaseindstillinger (oscilloskop)
  • Produktionsrelateret forbedring

Firmware version V11.43

• Problem løst, hvor nogle enheder kunne udvise ustabil funktionalitet for nogle kanaler, forkert grundlæggende niveau og/eller undertiden forkert amplitude af bølgeformen. Dette gælder kun for nogle enheder, der har '2516' i slutningen af Subversion-oplysningerne, som vises, når der vælges User key, F3=Version&Cal.
  • Problem løst med replikering af kanalindstilling, så det automatiske/manuelle områdevalg nu også kopieres. Kanalreplikering vælges ved at trykke på og holde kanalnøglen og trykke på en anden kanalnøgle.
  • Problem løst, der kunne medføre, at kanaljordindikationen forsvandt til venstre på displayet, når bølgeformen flyttes til nederst på skærmen.

Firmware version V11.42

Firmware version V11.42 har løst følgende problem:

• Produktionsrelaterede forbedringer, der understøtter ny komponent

Firmware version V11.41

Firmware version V11.41 har løst følgende problemer:

• Øget hastighed ved indsamling til gengivelse og bestået/ikke bestået-afprøvning
  • Problemer løst ved bestået/ikke bestået-afprøvning og gengivelse af afspilning
  • Problemer løst med spektrumvisning
  • Problem løst med BWL, indikation i målingstilstand
  • Problem løst med resultater fundet ved afrunding af hyppighed

Firmware version V11.40

Firmware version V11.40 har løst følgende problemer:

• Øget hastighed ved indsamling til gengivelse og bestået/ikke bestået-afprøvning
  • Problemer løst ved bestået/ikke bestået-afprøvning og gengivelse af afspilning
  • Problemer løst med spektrumvisning
  • Problem løst med resultater fundet ved afrunding af hyppighed
  • Problem løst med BWL, indikation i målingstilstand

Firmware version V11.30

Til instrumenter i Fluke 190 serie II med 2 og 4 kanaler med firmware version V09.00 og opefter Version V11.30 opdateringen har løst følgende problemer (link til fildownload V11.30):

• Potentielt startproblem løst i relation til ingen spor på skærmen, eller i 4 kanalversionen ingen tilgængelige C&D kanaler (*)
  • Problemer løst med lagring og læsning af ScopeRecord og Trendplot data som .CSV til USB
  • Problem løst, når ScopeMeter blev slukket i TrendPlot modus med markører aktiveret (*)

Før udgivelsen af V11.30 kunne dette problem løses ved at benytte nedenstående fremgangsmåde:

• Sluk for ScopeMeter testværktøjet
    • Afbryd strømforsyningen

Vent 5 minutter, før der fortsættes med følgende trin:

• Tilslut strømforsyningen
    • Tænd for ScopeMeter testværktøjet
    • Indsæt batteripakken (batteriet oplades)

Firmware version V11.20

Til instrumenter i Fluke 190 serie II med 2 og 4 kanaler med firmware version V09.00 og opefter Firmware version V11.40 har løst følgende problemer:

• Mulighed for at åbne gemte bølgeformer af V10.0 eller senere
  • Problem løst med .BMP-format ved kopiering af billeder fra INT til USB
  • Forebyg låsning af instrumentet, når data kopieres fra en USB-nøgle, og der ikke er isat en nøgle

Firmware version V11.10

Til 190-serie II ScopeMeter-testværktøjer med 2 og 4 kanaler og med version V09.00, V10.4X eller V11.0. Version V11.10 opdateringen håndterer fejlretning og mulighed for at gemme bølgeforme fra ScopeMeter-testværktøjet til en USB-nøgle som en CSV-fil og derefter åbne den ved hjælp af FlukeView eller et regnearksprogram.

Firmware version V11.10

Instrumenter i Fluke 190 serie II med 4 kanaler med V10.40 Firmware, sikkerhedsmeddelelse og tilbagekaldelse

ScopeMeter testværktøjer i 190 serie II med 4 kanaler med firmwareversion V10.40 har et problem i forbindelse med målingsaflæsning med decimalpunkt, der kræver en firmwareopdatering til V10.41 eller højere for at undgå potentiel sikkerhedsrisiko for brugeren.