Fluke 810 Vibrationstester Software og Firmware

Softwareopdatering

VIGTIGE BEMÆRKNINGER

• Viewer softwaren fungerer muligvis ikke på alle computere
    • Nogle gange installerer og fungerer Viewer softwaren fint
    • Nogle gange kan kundens software/IT-gruppe få den til at fungere
    • Nogle gange kan kundens software/IT-gruppe ikke få den til at fungere
  • Alle 810 funktioner/egenskaber fungerer korrekt uden Viewer softwaren
    • 810 Viewer-softwaren gør det muligt for brugere at overføre data/resultater fra 810 til pc'en for at se, hvad der er på 810, sikkerhedskopiere databasen og udskrive pdf-rapport
  • I årenes løb har Viewer-softwaren haft flere installationsproblemer:
    • Fra opdateringer til computerens operativsystem
    • Fra de mange forskellige computere, platforme og producenter
    • Fra softwareprogrammer og begrænsninger indlæst på virksomhedsnetværk af software/IT-grupper
  • Fluke teknisk support kan ikke længere understøtte 810 Viewer softwaren. Brugere er velkomne til at:
    • Selv prøve at installere og bruge Viewer softwaren
    • Kontakte deres software/IT-gruppe for at få hjælp
    • Bruge 810 som en selvstændig, enkeltstående enhed

SQL-præinstallationsprogram

SQL-præinstallationsprogram

Viewer software v. 3.6.0

Hvad er nyt?

• Tilføjet Windows 10-kompatibilitet
  • Ny version af MS SQL Server
  • Maskinopsætninger sorteret alfabetisk efter maskinnavn (tidligere kun sorterbar efter alvorsgrad)
  • Længere maskinnavn: understøtter nu 40 tegn (tidligere begrænset til 15 tegn)
  • Opdateret synkroniseringsfunktion gør det muligt for brugere at foretage ændringer i maskinindstillinger ved hjælp af Viewer software på pc'en og synkronisere med Fluke 810

VIGTIG BEMÆRKNING: Sørg for at sikkerhedskopiere dine data før installationen. Læs følgende instruktioner før installation, hvis du har en tidligere version af Viewer softwaren installeret.

A. Opgradering af Viewer fra Viewer version 1.0.8 eller nyere

1. Åbn Viewer softwaren.
  2. Klik på menuen "Præferencer" øverst.
  3. Vælg "Opret sikkerhedskopi" i menuen til venstre.
  4. Klik på knappen "Gennemse" for at vælge placeringen for sikkerhedskopifilen, og klik derefter på knappen "Opret sikkerhedskopi". Vælg en anden placering end den, hvor softwaren er installeret. "Mine dokumenter" er f.eks. en god placering.
  5. Når sikkerhedskopieringen er oprettet, skal du afinstallere den aktuelle version af Viewer softwaren ved at navigere til "Tilføj eller fjern programmer" i Indstillinger, søge efter Viewer softwaren på listen, vælge den og vælge at afinstallere. Gør det samme for alle elementer, der relaterer til Microsoft SQL Server 2005 Express.
  6. Installer SQL-installationsprogrammet først ved at dobbeltklikke på den .zip-fil, du tidligere har hentet fra ovenstående link, og gennemgå instruktionerne.
  7. Installer herefter den nye Viewer version ved at dobbeltklikke på den .zip-fil, du tidligere downloadede fra linket ovenfor, og gennemgå installationsinstruktionerne.

Når installationen er fuldført, skal du gendanne dine sikkerhedskopidata ved at følge nedenstående trin:

1. Åbn Viewer softwaren.
  2. Klik på menuen "Præferencer" øverst.
  3. Vælg "Gendan sikkerhedskopi" i menuen til venstre.
  4. Klik på knappen "Gennemse" for at vælge placeringen af den sikkerhedskopifil, du oprettede før installationen, og klik derefter på knappen "Gendan sikkerhedskopi".

B. Opgradering af Viewer fra Viewer versioner før 1.0.8

Hvis du opgraderer fra Viewer versioner før 1.0.8, vil opgraderingen slette al maskinopsætning og diagnosticeringshistorik fra din pc.

Gendannelse af slettede data til Viewer softwareapplikationen:

1. Hvis der stadig er data på Fluke 810 testeren, skal du importere dem tilbage til Viewer softwaren i overførselsfunktionen.
  2. Hvis data kun er placeret på Viewer softwaren, skal du arkivere dataene FØR OPGRADERING ved at generere .pdf-rapporter for hver maskinopsætning ved hjælp af Viewer softwarens rapportfunktion. Bemærk: Data indsamlet før Viewer v1.5 kan ikke gendannes til Testeren.

Viewer v2.0 eller nyere er kompatibel med operativsystemerne 32-bit og 64-bit Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10.

Firmwareopdateringer

Fluke 810 vibrationstester, firmware v3.5 (.CAB)

Instruktioner til firmwareopgradering (.pdf)

Version

Dato

Beskrivelse

3,518-09-2018
  • Tilføjet Windows 10-kompatibilitet
  • Ny version af MS SQL Server
  • Maskinopsætninger sorteret alfabetisk efter maskinnavn (ikke kun alvorsgrad)
  • Længere maskinnavn: understøtter nu 40 tegn (ikke kun 15)
  • Opdateret synkroniseringsfunktion – foretag ændringer af maskinindstillinger ved hjælp af Viewer software på pc'en, og synkroniser med Fluke 810
3,011-05-2015
  • Tilføjelse af samlede vibrationsmålinger, så du hurtigt kan vurdere en maskines overordnede tilstand ud over hver enkelt maskinfejl
  • Forbedrede data, herunder detaljerede diagnosticeringsrapporter og spektraldiagrammer, som hjælper med at bekræfte datakvaliteten og indsnævre den grundlæggende årsag til fejl
  • Større fleksibilitet i maskinens hastighed giver dig mulighed for at teste flere aktiver, herunder remdrev, gearkasser og koniske tandhjul
  • Tilføjelse af enkle, intuitive illustrationer af hvert maskintog for at gøre indsamling af data hurtig, så det er muligt at identificere lejeplaceringer, mens der udføres målinger i marken
  • Mindre fejlrettelser

GPL tilbud