Fluke ScopeMeter® 120B serie

Firmware release V1.10.01

For Fluke 123B, 124B og 125B ScopeMeter testværktøjer har denne softwareopdatering følgende forbedringer:

• Problem løst i Fluke 125B Power Harmonics, hvor aflæsningerne af VA, var og pf ikke blev vist
  • Problem løst i Fluke 125B Power Harmonics, hvor aflæsningerne af K-faktor var forkerte
  • Problem løst i Scope Recorder, hvor kanal B-dæmpningsfaktoren var forkert, efter at optagelsen var stoppet
  • Problem løst i Fluke 125B BusHealth tilstand, hvor øjenmønstervisningen var forkert
  • Forbedret funktionalitet for AutoHold, så den ikke deaktiveres efter valg af F4 = Done

Sådan opdateres firmwaren.

1. Download firmwarefilen.
  2. Kopier firmwarefilen til et Micro SD kort
  3. Sluk for enheden, og fjern alle prober, testledninger og tilbehør, før du åbner batteridækslet
  4. Åbn dækslet til batterirummet ved hjælp af en skruetrækker
  5. Sæt Micro SD kortet i kortåbningen
  6. Tænd for enheden, og tryk på MENU-tasten
  7. Vælg USER OPTIONS
  8. Vælg Firmwareopgradering
  9. Følg instruktionerne på skærmen