Fluke Norma højpræcisions-effektanalysatorer

NormaView-software (.zip)
Denne fil er komprimeret. Pak indholdet af filen ud på en kendt placering, og kør derefter filen for at installere softwaren.

Før du udfører Norma firmwareopgraderingsprocessen, skal du kontrollere firmwareversionen i din analysator på skærmbilledet General Setup (Generel opsætning) under Info (se i brugermanualen for flere oplysninger).Hjælpeprogram til firmwareopdatering (.exe)

Instruktioner til download af firmware (.txt)
Hjælpeprogram til firmwareupload til NORMA-effektanalysatorer.

Download firmwareopgraderingsfilen v1.6.1 (.zip)
Højreklik, og vælg "Save Target As" (Gem objekt som) for at gemme filen, før du anvender opgraderingsværktøjet.

Produktbemærkninger til FW1.6.1  (.pdf)

Fjernbetjeningskommandoer til FW1.5-firmware (.pdf)

LabView 7-drivere (.zip)

LabView 8-drivere (.zip)

LabView 9-drivere (.zip)
LabView-drivere til Norma 4000 og Norma 5000.