Fluke ii900-Series Software and Firmware Upgrade

For at sikre, at din ii900 Acoustic Imager indeholder alle de tilgængelige funktioner, skal du sørge for, at du har den nyeste version af operativfirmwaren installeret.

Hvis du ønsker at modtage notifikationer om fremtidige opgraderinger og opdateringer skal du registrere din Fluke ii900 Serie Imager her: Fluke produktregistrering

Brug Fluke Connect Desktop til at automatisere firmwareopdateringer: Download Fluke Connect Desktop

Du kan også opgradere Fluke ii900 Serie ved hjælp af en SWU fil:

• Download den nyeste Fluke ii900 Serie 5.0.1 firmware her (.swu fil)
  • Batteriet i Fluke ii900 Serie skal være opladet til mindst 25%.
  • Brug det USB-C kabel, der fulgte med enheden.
  • Tilslut enheden til en Windows computer, og tænd for den. Se efter enheden FLK-ii900-Series i Windows Stifinder, og kopier .SWU filen i rodmappen ("brugerdata") for FLK-ii900-Series kameraet.
  • Når filen er kopieret, vil dit kamera registrere den og bede dig om at starte firmwareopdateringen. Vælg 'Start opdatering'.
  • Når firmwareopdateringen er fuldført, beder dit kamera dig om at genstarte enheden. Vælg 'Genstart'.

Fluke ii900-Series Acoustic Imager Firmware version V5.0.1  opdateringer:

• Problem rettet, der forårsagede forkert visning af flowhastighed og tilsvarende omkostninger for lækager ved valg af Imperial (CFM) som enhedssystem.
  • Problem rettet med anslåede procentsatser for typer af delvis udladning.
FacilitetFluke ii900 Industrial Acoustic ImagerFluke ii910 Precision Acoustic Imager
PDQ Mode™:
Giver en relativ sværhed af en udladning, der oplyser brugeren, om der kan være behov for handling eller ej, efter at PD er blevet registreret
NejJa
LeakQ™:
Anslå størrelsen og omkostningerne ved en lækage, herunder en ny afstandsestimeringsfunktion og 1-10 LeakQ™ alvorlighedsindeks. Billeder kan uploades online med henblik på at generere lækagerapporter, herunder lækagestørrelse og omkostningsestimering.
JaJa
MecQ™:
Optimeret optagelsestilstand til at lokalisere potentielle mekaniske problemer i f.eks. transportsystemer, så de kan adresseres i din vedligeholdelsesplan.
NejJa
Frekvens:
Tilgængelige frekvenstilstande
Standardfrekvens:
2-52 kHz
Standardfrekvens:
2-52 kHz
Højfrekvens:
2-100 kHz
Gråtoner:
Vis og gem billede i gråtoner
JaJa
Multisource:
Multisource-mode til at se markører for flere kilder på skærmen
JaJa
Mærker:
Forbedret og udvidet mærkekommentering
JaJa

Du kan finde tidligere firmwareversioner her:

Version 2.1:

- 2019 version, ingen lækagekvantificeringsfunktioner

Version 3.0:

• 2020 version
  • Estimering af afstanden til lækagen.
  • LeakQ™ tilstand
  • Lækagemærker
  • Miniaturefunktion

Version 4.0:

• PDQ Mode™ til ii910 Precision Acoustic Imager
  • Gråtoner: Vis og gem billede i gråtoner
  • Multisource-mode til at se markører for flere kilder på skærmen
  • Forbedret og udvidet mærkekommentering
  • Løser et problem, hvor kamerabilledet potentielt kan blive for mørkt
  • Forbedret diagnosticering af mikrofonens sundhedstilstand
  • Meddelelse, hvis batteristanden er under 25% og ikke tillader firmwareopgradering.
  • Forbedret teksteditor

Version 4.2:

• Digitalt zoom (1-3x)
  • Swipe i hukommelsen
  • Vælg gennemsigtighedsniveau for varmekort
  • USB-navn i Windows Stifinder: FLK-ii900 Serie
  • Standard valgbar profil ved opstart giver mulighed for altid at have de samme indstillinger ved opstart

Version 4.3:

• Problem løst, der kunne medføre, at USB-kommunikation ikke fungerer korrekt, når der bliver gemt mange filer på enheden
  • Tilføjet ikon for at vise, at hukommelsen næsten er fuld
  • Tilføjet aktivmærkning ved hjælp af QR-kode

Version 4.4:

• Problem rettet, der potentielt kan forårsage tab af processor performance
  • Oversættelse opdateringer
  • Problem rettet, der potentielt kan forårsage en LeakQ rapporteringsfejl

Version 4.5:

• Nye funktioner:
    • Klassificering af status for inspektion af aktiver: "som fundet" eller "som efterladt"
    • Rapportering af estimering af Co2-emissioner i Online LeakQ rapporteringsværktøj*
  • Problem rettet, der potentielt kan forårsage:
    • Visuel og/eller akustisk visualiseringsfejl
    • Processorkraft performance
    • LeakQ rapporteringsfejl
  • Opdateringer:
    • Diverse oversættelse opdateringer

Version 4.6:

• Problem rettet, der potentielt kan forårsage visuel og/eller akustisk visualiseringsfejl

Version 4.7:

• LeakQ™ kvantificering på enheden (Fluke ii900 & Fluke ii910);
  • Opgrader kamera til synligt lys til 5 MP (Fluke ii910);
  • Diverse funktions- og oversættelsesopdateringer.

Version 5.0:

• MecQ™
    • Identificer/lokaliser nemt, effektivt og kontaktløst områder med potentiel mekanisk forringelse med henblik på yderligere inspektion.
  • PDQ Mode™ på enheden:
    • Klassificering af delvis udladning.
    • PRPD-plot i realtid.
    • PRPD-plot (billede).
  • Kommentering:
    • Handlingskommentering for at hjælpe vores kunde med at dokumentere og kommunikere vigtigheden af de nødvendige opfølgningshandlinger.
  • Diverse:
    • Automatisk lagring af lækagetypekommentering for LeakQ optagelser.
    • Problemrettelser og mindre funktionsforbedringer.
    • Diverse oversættelsesforbedringer/opdateringer.
    • Problem rettet, der potentielt kan påvirke visualiseringsperformance under forhold med lavt omgivende lys. (Kun ii910).