Fluke Connect Desktop til 1550/1555FC

Fluke Connect Desktop til 1550/1555FC (.msi) »

*Betasoftware* Download Fluke Connect Desktop companion app til din Fluke 1550FC eller 1555FC her. Fluke Connect Desktop gør det muligt for brugere af Fluke 1550FC eller Fluke 1555 FC effektivt at oprette inspektionsrapporter og temperaturkompenserede Pi/Dar diagrammer.

*Bemærkning til betasoftware: Disse faciliteter forventes at være tilgængelige 28. september 2018. Bemærk venligst, at dette er en betaversion af FC programmet, som stadig er under udvikling. Softwaren leveres "som den er" og på "som tilgængelig" basis. Fluke giver ikke nogen garantier, hverken udtrykkelige eller stiltiende, for egnethed eller anvendelighed af softwaren.

Fluke er ikke ansvarlig for eventuelle tab, uanset om sådanne tab er direkte, indirekte, særlige eller følgeskader som følge af brugen af Fluke Connect Desktop. Enhver form for download eller upload af materiale på webstedet sker på brugerens eget ansvar, og brugeren er alene ansvarlig for eventuelle skader på computersystemer eller tab af data som følge af sådanne aktiviteter.

Systemkrav

• Operativsystem: Windows 7/8.1/10
  • Systemtype: 64 bit
  • RAM: 16 GB

Andre krav

• Fluke Connect konto: Du bliver bedt om at oprette en gratis Fluke Connect konto under installationen. Hvis du allerede har en Fluke Connect konto, kan du bruge dine eksisterende legitimationsoplysninger med Fluke Connect Desktop.