Dansk

Fluke Connect Desktop til 1550/1555FC

Fluke Connect Desktop til 1550/1555FC (.msi) »

Download Fluke Connect Desktop companion app til din Fluke 1550FC eller 1555FC her. Fluke Connect Desktop gør det muligt for brugere af Fluke 1550FC eller Fluke 1555 FC effektivt at oprette inspektionsrapporter og temperaturkompenserede Pi/Dar diagrammer.

Fluke er ikke ansvarlig for eventuelle tab, uanset om sådanne tab er direkte, indirekte, særlige eller følgeskader som følge af brugen af Fluke Connect Desktop. Enhver form for download eller upload af materiale på webstedet sker på brugerens eget ansvar, og brugeren er alene ansvarlig for eventuelle skader på computersystemer eller tab af data som følge af sådanne aktiviteter.

Systemkrav

• Operativsystem: Windows 7/8.1/10
  • Systemtype: 64 bit
  • RAM: 16 GB

Andre krav

• Fluke Connect konto: Du bliver bedt om at oprette en gratis Fluke Connect konto under installationen. Hvis du allerede har en Fluke Connect konto, kan du bruge dine eksisterende legitimationsoplysninger med Fluke Connect Desktop.

GPL Offer