Fluke 805 Vibrationsmeter Firmware og Tendensskabelon

Fluke 805 vibrationsmeter firmware v3.0.5 (.bin)

• Opret hurtigt aktivgrupper, aktiver og testpunkter ved hjælp af importskabelonen i Fluke Connect™ Web App
  • Overfør arbejdsordrer og ruter direkte til din 805 FC ved hjælp af Fluke Connect™ Mobil App
  • Opsæt og rediger maskinprofiler ved hjælp af Fluke Connect Mobil App og overfør dem til din 805 FC
  • Tilknyt automatisk testresultater med maskinprofiler

Sådan opgraderes metret:

1. Download opgraderingsfilen til metret ved at klikke på linket ovenfor.
  2. Forbind USB kablet til PC'en eller den bærbare computer.
  3. Sørg for, at metret er slukket.
  4. Tryk og hold samtidig på Setup-knappen og > og hold dem nede, mens du forbinder den anden ende af USB kablet til metret.
  5. Metret starter i firmwarens opgraderingstilstand og bliver ved med at være tændt, mens det forbindes til PC'en.
  6. Identificer den eksterne disk, der er metret, i computerens stifinder.
  7. Lav en kopi af opgraderingsfilen til den eksterne disk, der er metret.
  8. Højreklik på den eksterne disk og vælg Eject.
  9. Afbryd metret fra værts-pc'en - for at forhindre problemer med korruption i databasen, skal du altid bruge funktionen "Sikker fjernelse af hardware", inden du tager USB-kablet ud. Når du skubber en enhed ud (som et USB-drev eller 805 FC), vil Windows fortælle dig, hvornår det er sikkert at fjerne, så alle programmer bliver færdige.
  10. Genstart metret.

Fluke 805 Vibrationsmeter Tendensskabelon

Eksport og tendensvisning i Microsoft® Excel

Fluke 805 Vibrationsmeter Tendensskabelon version 2.2 (til firmware versioner før v3.0.3)

Fluke 805 Vibrationsmeter Tendensskabelon version 2.6 (til firmware versioner v3.0.3)

Fluke 805 Vibrationsmeter Tendensskabelon version 2.7 (til firmware versioner v3.0.5)

Trendvisning af vibrationsmålinger over tid er den bedste metode til sporing af maskiners tilstand.

Med Fluke 805 kan du let:

• Eksportere dine resultater til Microsoft® Excel via en USB-tilslutning
  • Vise tendenser i aflæsninger med de indbyggede Excel skabeloner og tegne grafer
  • Sammenligne de samlede vibrationsaflæsninger med ISO-standarderne (10816-1, 10816-3, 10816-7)

Importere målinger fra Fluke 805 Vibrationsmeter til en Excel skabelon på din PC for at vise trend af lejets parametre: Samlet vibration, CF+ og temperatur. Brugeren kan nu se et klart billede at skiftende lejebetingelser og en forværring i maskinsundheden.

Instruktioner til installation af skabelonen

Instruktioner til tendens og udskrivning

GPL tilbud