Fluke 500 serie batterianalysatorer

Fluke Battery Management Software version 1.5.61

Download Fluke Battery Management Software version 1.5.61 (.exe)

Fluke Battery Analyzer Firmware version 1.2

Denne opgradering er til BT500 serie batterianalysatorer. Hvis din BT510, BT520 eller BT521 har firmware version 1.2 eller senere, indeholder den allerede opgraderingen, og ingen yderligere opgradering er nødvendig (versionsnummeret vises, når du tænder din BT500).

• Tilføjer intercell forbindelse (strap test) funktionalitet
  • Opdaterer passer/advarsel/defekt ikon i sekvenstest tilstand for at opgradere instrumentet

Sådan opgraderes instrumentet
Download Fluke Battery Firmware version 1.2 (.tgz)

Quick installation guide

1. Kopier filen til skrivebordet
  2. Åbn BT500 "Battery Management PC desktop software"
  3. Forbind instrumentet til en computer med det medfølgende USB kabel
  4. Sørg for at din BT500 serie er opladt og tændt
  5. Forbind BT500 ved hjælp af menuen Filer øverst på siden, og vælg den fremhævede com port
  6. Vælg indstillingen øverst på siden og "firmware upgrade"
  7. Vælg Gennemse, og find den ".tgz" fil, der er placeret på skrivebordet
  8. Tryk på ikonet "Opgrader"
  9. Frakobl ikke instrumentet, før opgraderingen er fuldført. Opgraderingen tager ca. 20 minutter