Fluke 430 serie II Trefase energi- og effektkvalitetsanalysatorer

Firmware opdatering V05.07 (.exe)
Denne opdatering gælder for alle Fluke 430-II modeller. Denne opdatering tilføjer specifikt ny vigtig funktionalitet til Fluke 438-II Denne nye funktionalitet gør det muligt for brugeren at udføre motoranalyser på inverterdrevne motorer. For at få oplysninger om parametre af motorer drevet på frekvensomformer, bedes du besøge produktsiden for Fluke 438-II samt brugsvejledningen.

Programmet kræver, at der vælges et COM portnummer. Du kan finde denne oplysning på listen over enheder i Windows Enhedshåndtering. Programmet viser trinvise instruktioner.

Vigtigt: Nogle instrumenter kan ikke opdateres ved brug af et USB 3.0, så læs venligst HJÆLP-teksten i opgraderingen før der fortsættes. Senest opdateret 9/2018

Firmware opdatering V05.07 firmwareoplysninger (.pdf) Fuld liste af nye funktioner og forbedringer ved opdatering til V05.07. Disse bemærkninger er vigtige for at sikre, at eksisterende data gemmes og bevares korrekt. Se den korte vejledning om data backup, hvis du er i tvivl. Senest opdateret 9/2018

PowerLog applikations software til Fluke 430 Serie II
PowerLog applikations software til Fluke 430-II Serie.

Fluke 430 Series II USB drive (.zip)
Under normale omstændigheder vil Fluke 430 Series II USB driver automatisk installeres. Denne fil er til manuel installation.