Fluke 430 serie II Trefase energi- og effektkvalitetsanalysatorer

Firmwareopdatering V05.05 (.exe)
Programmet kræver, at der vælges et COM-portnummer. Du kan finde denne oplysning på listen over enheder i Windows Enhedshåndtering. Programmet viser trinvise instruktioner. Vigtigt: Læs HJÆLP-teksten i opgraderingsprogrammet, før du fortsætter. (09/2018)

Produktbemærkninger til firmwareopdatering V05.05 (.pdf)
Komplette oplysninger om fordelene ved at opdatere til V05.05. Disse bemærkninger er vigtige for at sikre, at du bevarer eksisterende data. Se i den korte vejledning vedrørende sikkerhedskopiering af data, hvis du er i tvivl om noget. (09/2018)

PowerLog430-II Programsoftware V5.2 til Fluke 430 serie II (.exe)
PowerLog Programsoftware kun til Fluke-effektkvalitetsanalysatorer 430-II. (06/2016)

Produktbemærkninger til PowerLog430-II V5.2 (.pdf)
Komplette oplysninger om nye funktioner og fejlrettelser – det er vigtigt at læse disse bemærkninger. (06/2016)

Sikkerhedskopiering og kopiering af data fra Fluke 430 (.pdf)
En kort vejledning til sikkerhedskopiering af vigtige data i dit instrument. Omfatter også vejledning til arkivering af data. (9/2012)

Fluke 430 serie II USB-drev (.zip)
Fluke 430 Series II USB-driveren installeres automatisk under normale forhold. Denne fil er til manuel installation, når der ikke er adgang til internettet.