Dansk

Fluke 345 tangmeter til spændingskvalitet

PowerLog Classic applikations software
PowerLog Classic applikations software bruges sammen med Fluke 345, VR1710, 1735 og 433/434/435. (Kompatibel med Windows Vista, 7, 8 og 10).

Software til firmwareopdatering (.exe)

Instruktioner til firmwareopgradering (.doc)

Nyeste firmware versioner:

Firmwaren på instrumentet kan tjekkes ved at anvende disse trin: Tryk på Menu tasten, vælg Instrument Setup ved brug af cursor tasterne, tryk på Enter, vælg Version og Calibration ved brug af cursor tasten, tryk Enter. Firmware versionen vises på skærmen.

• Højreklik, og vælg "Save Target As" (Gem objekt som) for at gemme filen, før du anvender opgraderingsværktøjet.
  • Kræver installation af updater software.

Firmware v1.02 (.zip)
Brug denne firmware, hvis den eksisterende firmware version på instrumentet er mindre end 2.0.
Firmware v2.44 (.zip)
Brug denne firmware, hvis den eksisterende firmware version på instrumentet er større end 2.0.

Firmware v3.0.2 (.zip)
Brug denne firmware, hvis den eksisterende firmware version på instrumentet er større end 3.0.

Fluke 345 USB drivere (.zip)