Fluke 287 og 289 Multimeter Firmwareopdatering

Fluke 287 multimetre, der begynder med serienummer 42700001 og Fluke 289 multimetre, der begynder med serienummer 42830001 kommer med firmware version 1.41. Ældre versioner af Fluke 287 eller 289 med lavere serienumre kan ikke opgraderes til version 1.41

Fluke 287 firmwareopdatering, version 1.16

Ejere af Fluke 287 multimetre med serienummer 42700000 eller LAVERE kan opdatere til firmwareversion 1.16. Disse multimetre kan IKKE opgraderes til firmware højere end 1.16.

Følg disse enkle instruktioner for at opgradere din 287 til den nyeste firmware:

1. Klik på dette link for at downloade og gemme firmwareopgraderingsfilen.
  2. Sørg for, at din Fluke 287 er tilsluttet din computer ved hjælp af dit Fluke USB-IR seriekabel og kør filen.

Version 1.16 løser et problem, hvor optagelsessessioner kan afbrydes eller termineres, når du bruger optagefunktionen i kombination med omgivelser med skarpt lys, når du bruger det uden at tilslutte IR-kablet. Version 1.16 gælder ikke for enheder mærket 287/TPWS eller 287/NUC.

Softwarelicensoplysninger, der kræves for den anvendte open source-software, er tilgængelige her.

Fluke 289 firmwareopdatering, version 1.16

Ejere af Fluke 289 multimetre med serienummer 42830000 eller LAVERE kan opdatere til firmwareversion 1.16. Disse multimetre kan IKKE opgraderes til firmware højere end 1.16.

Følg disse enkle instruktioner for at opgradere din 289 til den nyeste firmware:

1. Klik på dette link for at downloade og gemme firmwareopgraderingsfilen.
  2. Sørg for, at din Fluke 289 er tilsluttet din computer ved hjælp af dit Fluke USB-IR seriekabel og kør filen.

Version 1.16 løser et problem, hvor optagelsessessioner kan afbrydes eller termineres, når du bruger optagefunktionen i kombination med omgivelser med skarpt lys, når du bruger det uden at tilslutte IR-kablet. Version 1.16 gælder ikke for enheder mærket 287/TPWS eller 287/NUC.

Softwarelicensoplysninger, der kræves for den anvendte open source-software, er tilgængelige her.

Der kræves et serielt, infrarødt Fluke USB kabel for at opgradere din software. Har du ikke et kabel? Du kan bestille et IR-kabel fra din lokale Fluke-forhandler eller direkte fra Fluke via Fluke Order Services på 800-993-5853. Uden for USA kan IR-kablet bestilles fra din lokale Fluke-forhandler eller fra dit lokale Fluke-servicecenter.
  • Distributør delnummer: IR189USB
  • Fluke Service Center delnummer: 2428108
    (prisen er $ 40.80 på tidspunktet for opslaget).

Når du har modtaget dit kabel, skal du gå tilbage til siden for at downloade firmwaren. Du kan også spare tid ved at bogmærke denne side i dag og downloade firmwaren, når du får kablet.

Klik på det relevante link ovenfor baseret på, om du har købt et 287 eller 289 meter. For at få opdateringen skal du registrere dit produkt, hvorefter du vil modtage opdateringsinstruktioner.

Disse opgraderinger sørger for, at dit meter holder trit med den allernyeste teknologi og får øget funktionalitet.

GPL tilbud