Fluke 190 serie og 2X5C serie ekstratilbehør og korrektion af sprogkonfiguration

Europæiske versioner af Fluke 190C serien med serienummer 1152xxxx til 1170xxxx, værktøj for installation af understøttelse af polsk, tjekkisk og russisk brugersprog. Kontakt Flukes serviceafdeling for at få firmwareopdateringer til dette produkt.

Fluke 2X5C med bus-helbredstest, værktøj til opsætning af valgkonfiguration og polsk, tjekkisk og russisk europæisk sprogunderstøttelse. Kontakt Flukes serviceafdeling for at få firmwareopdateringer til dette produkt.