Fluke 1735 Trefase Power Logger

PowerLog Classic applikations software
PowerLog Classic applikations software bruges sammen med Fluke 345, VR1710, 1735 og 433/434/435. (Kompatibel med Windows Vista, 7, 8 og 10).

1735 Firmware Upgrade Tools v3.1 (.exe)
Opgrader din Fluke 1735 til den seneste firmware. (Vista kompatibel)

1735 Firmware v1.10 (.zip)
Denne fil skal udpakkes og bruges i forbindelse med firmwareopgraderingsværktøjer V3.1 (ovenfor). Senest opdateret august 2014
BEMÆRK: v1.10 firmware kræver PowerLog Classic v4.4 for download og analyse.
V1.10 firmwareoplysninger (.pdf)

Bilag til manual – instruktioner til Upgrade Tool (.doc)

Fluke 1735 Trefase Power Logger leveres med to forskellige USB optioner. Den ene er en ekstern RS232/USB konverter, mens den anden er den indbyggede USB interface (først leveret i april 2010).

USB driver til Vista (.exe)

USB driver til Windows XP (.zip)
USB drivere til eksternt RS232/USB interface.

Fluke 1735 345 drivere (.zip)
USB driver til indbygget interface understøtter nu 64 bit operativ systemer. (Vista og Windows 7)