Fluke 1732, 1734k, 1736 og 1738 Power Logger

Fluke Energy Analyze Plus
Fluke Energy Analyze Plus applikations software til download, analyse og rapportering. Bruges sammen med Fluke 1730, 1732, 1734, 1736, 1738, 1742, 1746 og 1748.

Fluke 173x v2.4.1 firmware fil (.bin)
Opdateringsproceduren afhænger af firmware versionen, der i øjeblikket er installeret på instrumentet.

1. For at opdatere instrumenter, der kører med firmware version 2.0, så gem den binære firmware fil til mappen "Fluke173x".
  2. For at opdatere 1736 instrumenter, der kører med firmware ældre end 2.0, så gem den binære firmware fil til mappen "Fluke1736". I den folder skal du omdøbe den binære fil til "1736_firmware_2.2.bin".

USB nøglen skal være FAT32 formateret, og den ovennævnte mappe skal være placeret ved rodniveau. Se firmwareoplysninger for flere detaljer. Bemærk: Genformater kun nye USB drev. Fluke USB drev, der følger med produktet, er allerede formateret til FAT32. Genformatering af drevet sletter alle eksisterende data fra optagelsessessionerne.

Sæt USB nøglen i instrumentet. Hvis firmwaren er en nyere version end den, der findes på instrumentet, starter den automatiske opdateringsproces. Senest opdateret 11/2017

Fluke 173x v2.4.1 Firmwareoplysninger (.pdf)
Fuld liste af nye funktioner og forbedringer – det er vigtigt at læse disse bemærkninger. Senest opdateret 11/2017

Tilgængelige licenser*:

• Gratis licens til at implementere forbindelse til WiFi infrastruktur (ved registrering) – gælder for Fluke 1732, 1734, 1736 og 1738
  • Fluke 1736 til 1738 opgradering
  • IEEE519 rapporteringslicens – gælder for Fluke 1736 og 1738

*Kontakt din lokale Fluke repræsentant for at få yderligere oplysninger

Firmware v2.1 er minimumskravet for at installere disse licenser.

Excel regneark for Fluke 173X, 174X og 3540FC kalibrering (.xlsm)
Excel projektmappen, Fluke17xx_354x-ExcelTool_Vx.xx.xlsm kommunikerer med loggeren via fjernkommandoer gennem USB porte. Opdateret 07/2021