Swedish

MegOhmMeter isolationsprovare: avläsningar du kan lita på

Megohmmeter isolationsprovare

Oavsett om du arbetar med motorer, kablar eller ställverk ger Flukes digitala isolationsprovare störningsfria och pålitliga resultat. Med avancerade prestanda är Flukes isolationsprovare utformad att vara säker, lättanvänd och utan konstiga funktioner. En megohmmeter passar jättebra för felsökning, idrifttagning och förebyggande underhåll av isolering.

Resurser

Hitta rätt isolationsprovare för dina behov





 

Med testning av isolationsresistans kan du identifiera förändringar i utrustningen som kan leda till kostsamma driftstopp och större reparationer. Använd Flukes isolationsprovare för att upptäcka små problem innan de blir större.

Grundläggande 1 kV-testning


Fluke 1507 isolationsprovare

Fluke Connect är inte tillgänglig i alla länder.

*Alla modeller finns inte tillgängliga i alla länder. Kontrollera med din lokala Fluke-representant.

©  Fluke Corporation. Alla varumärken tillhör respektive ägare. Smarttelefon, trådlösa tjänster och dataabonnemang ingår inte i köpet. Första 5 GB lagringsutrymme är kostnadsfritt. Kompatibel med iPhone 4s och senare med iOS 8 eller senare; iPad (i en iPhone-ram på iPad); Samsung Galaxy S4 med Android 4.3.x eller senare och Samsung Galaxy S, Nexus 5, HTC One och One M8 med Android™ 4.4.x eller senare. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett varumärke som tillhör Apple Inc. Google Play är ett varumärke som tillhör Google Inc.