Keep your world up and running.
Prima pagină  |  Servicii  |  Warranties  |  Home

Garanţii


Garanţie pe viaţă limitată pentru produse industriale

Durata de viaţă este definită ca şapte ani după scoaterea de fabricaţie a produsului de către Fluke, dar perioada de garanţie va fi de cel puţin zece ani de la data achiziţiei. *(Garanţia pe viaţă se aplică la produse fabricate după octombrie 1996). Garanţia nu acoperă manuale, siguranţe, baterii de unică folosinţă, deteriorare din cauza neglijenţei, utilizării necorespunzătoare, contaminării, modificării, accidentului sau condiţiilor anormale de funcţionare sau de manipulare, inclusiv defecţiuni cauzate de utilizarea în afara specificaţiilor produsului sau uzura normală a componentelor mecanice. Această garanţie acoperă doar cumpărătorul original şi nu este transferabilă. Această garanţie acoperă LCD-urile doar pentru 10 ani (de ultimă generaţie pentru LCD-uri). Pentru a stabili dreptul original de proprietate este necesară dovada achiziţiei. (modelele 20, 70, 80, 170, 180 şi 280)

Produse Fluke Networks

Fluke Networks, Inc. garantează că produsele sale nu prezintă defecte de material şi de manoperă în condiţii normale de utilizare şi de întreţinere timp de un an, începând de la data livrării. Majoritatea adaptoarelor de interfaţă Link, a pieselor, a reparaţiilor produsului şi a lucrărilor de service sunt garantate timp de 90 de zile. Această garanţie îl include doar pe cumpărătorul original sau pe clientul final al unui distribuitor autorizat Fluke Networks şi nu se aplică la manuale, siguranţe, baterii de unică folosinţă sau la niciun produs care, în opinia Fluke Network, a fost utilizat greşit, modificat, neglijat, contaminat sau deteriorat accidental sau în condiţii anormale de operare sau de manipulare. (Toate produsele Fluke Network)

Produse de calibrare Fluke

Fiecare produs Fluke este garantat a nu avea defecte de material şi de manoperă în condiţii normale de utilizare şi de service. Perioada de garanţie este de un an şi începe la data livrării. Piesele, reparaţiile de produse şi lucrările de service sunt garantate timp de 90 de zile. Această garanţie îl include doar pe cumpărătorul original sau pe clientul final al unui distribuitor autorizat Fluke Networks şi nu se aplică la manuale, siguranţe, baterii de unică folosinţă sau la niciun produs care, în opinia Fluke Network, a fost utilizat greşit etc. (seria 55XX, seria 57XX, seria 58XX şi alte produse FPM).
Înregistraţi produsele Fluke astăzi »

Service în garanţie extinsă

  • Costurile de întreţinere fixe permit stabilirea precisă a bugetului anual
  • Service priotirizat
  • Ciclu de reparaţie mai scurt
  • Inventar redus al pieselor
  • Costuri reduse cu instruirea pentru întreţinere
  • Cerere redusă de personal tehnic şi de resurse

Planul de garanţie extinsă Fluke oferă cea mai bună protecţie a echipamentului la un preţ economic. Acordurile complete oferă calibrarea de rutină la intervale regulate sau serviciu de reparaţie după cum este necesar. Puteţi, bineînţeles, să acoperiţi aceste opţiuni pentru acoperirea completă a lucrărilor de service.

Reparaţie în garanţie extinsă

Acest plan este o prelungire a garanţiei produsului dvs. Oricând produsul necesită reparaţie sau service, trimiteţi-l pur şi simplu la cel mai apropiat centru de service Fluke. Acesta va fi reparat, recalibrat şi performanţa sa va fi testată -- cu programare prioritară. Toate piesele şi manopera sunt incluse în preţul acestui serviciu, chiar şi piesele care sunt excluse în mod normal din planul de service la preţ standard. Astfel încât nu vor exista surprize, chiar şi costurile de drum pentru returnare sunt incluse. După cum vă puteţi aştepta, un certificat şi raport de service Fluke este inclus împreună cu fiecare instrument reparat. Contactaţi cel mai apropiat centru de service Fluke pentru disponibilitate şi termeni ai garanţiei extinse.

Garanţie extinsă pentru service complet

Dacă aveţi nevoie de calibrarea programată, cât şi de serviciul de reparaţie periodică, nu există un alt program de întreţinere mai bun pentru echipamentul dvs. decât planul nostru de service complet. Acesta combină toate caracteristicile reparaţiei în garanţie extinsă într-un singur plan de service complet integrat. Plătiţi un abonament rezonabil pentru fiecare instrument şi eliminaşi majoritatea cheltuielilor suplimentare de service.

Inspecţii preplan

Înainte de a vă putea oferi un plan de garanţie extinsă: poate fi necesară inspecţia instrumentelor înainte de a vă putea oferi un plan de garanţie extinsă. Aceasta are loc, de obicei, când garanţia unui instrument a expirat. Această inspecţie preplan este efectuată în timpul procesului de calibrare şi se vor aplica tarifele de calibrare. Dacă starea echipamentului exclude acoperirea, vom furniza un deviz pentru service cu manoperă şi materiale pentru reparaţiile necesare ca instrumentul dvs. să îndeplinească cerinţele. *Nu se aplică la toate modelele.
  

QuicLegături rapide

Programe de service

Servicii de asistenţă pentru clienţi »

Înregistrare produse

Înregistraţi produsul dvs. Fluke »

RMA online

RMA şi deviz de service online »
Acasă   |   Hartă site   |   Fluke Corporation   |   Siguranţă
Declaraţie de confidenţialitate   |   Termeni de utilizare  |   Clauze şi condiţii
© 1995 - 2018 Fluke Corporation