Keep your world up and running.
Prima pagină  |  Servicii  |  Recycle Program  |  Home

Programul de returnare şi reciclare a produselor

Fluke a lansat un program formal de salubrizare a produselor, Programul de returnare şi reciclare din Europa, care respectă Directiva Uniunii Europene 2002/96/CE privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice, cunoscută şi ca „Directiva DEEE”.

Acest program va oferi instrucţiuni de autoservice privind utilizarea uşoară a returnării şi reciclării produselor. Echipamentele returnate prin intermediul acestui program vor fi tratate într-o manieră ecologică, utilizând procese care respectă sau depăşesc cerinţele Directivei DEEE. Acest program este destinat clienţilor Fluke care au produse Fluke care au ajuns la sfârşitul duratei de funcţionare.

Instrucţiunile programului sunt următoarele:

 • Fluke va accepta produsele de testare electronică, măsură şi monitorizare cu marca Fluke sau a unei filiale Fluke, cu sau fără simbolul standard DEEE „coş de gunoi”.
 • Returnarea echipamentelor electrice şi electronice are nevoie de autorizarea Fluke înainte de returnare. Ca distribuitor puteţi prelua autorizaţia (= numărul de înregistrare DEEE) din facturile dvs., iar ca utilizator final vă puteţi consulta cu distribuitorul.
 • Dacă produsul care trebuie returnat este un sistem care are nevoie de demontare, clientul va fi responsabil pentru toate cheltuielile asociate cu demontarea şi aruncarea sistemului.
 • Pentru alte întrebări despre conformitatea cu cerinţele de mediu a produselor Fluke, contactaţi-ne prin e-mail.

Protejarea mediului - Programul de reciclare Fluke

Bun venit la programul de reciclare Fluke. Programul Fluke oferă clienţilor Fluke o soluţie responsabilă din punct de vedere ecologic pentru returnarea şi reciclarea activelor tehnologice Fluke, care respectă reglementările regionale prezente şi viitoare. Programul de reciclare Fluke este uşor de utilizat. A fost structurat pentru a face tratarea, recuperarea şi reciclarea produselor Fluke ecologică şi eficientă din punct de vedere al costurilor. Scuteşte utilizatorul de responsabilitatea de a gestiona echipamentele demodate sau uzate. Fluke şi-a externalizat serviciile către B2B Compliance. Urmaţi aceşti paşi simpli pentru a începe:
 1. Identificaţi echipamentul pe care doriţi să-l returnaţi la Fluke
 2. Dezinstalaţi şi împachetaţi echipamentul
  • Dacă este necesar, scoateţi bateriile
  • Dacă este necesar, eliminaţi datele
 3. 3. Contactaţi Fluke/B2B Compliance pentru a aranja returnarea sau colectarea

Întrebări frecvente despre reciclare - Punctele de interes ale programului

Î. Programul de reciclare este disponibil în toată lumea?

R. Programul este disponibil momentan în Uniunea Europeană. Vă rugăm să verificaţi pe site-ul Web dacă este disponibil în locaţia dvs.

Î. Cum este gestionat programul de reciclare Fluke?

R. Programul permite clienţilor Fluke să expedieze echipamentele de testare, măsură şi monitorizare cu marca Fluke sau a unei filiale Fluke la o locaţie desemnată, în scopul tratării, recuperării şi reciclării.

Î. Ce se întâmplă cu echipamentele care sunt returnate?

R. Echipamentele care sunt returnate la Fluke prin intermediul acestui program vor fi tratate într-o manieră ecologică, prin procese care respectă toate reglementările în vigoare cu privire la deşeurile electronice - de ex. Directiva UE DEEE.

Î. Cine plăteşte costurile de reciclare şi transport?

R. Fluke plăteşte toate taxele de reciclare. Consolidarea şi volumul sunt factorii care decid dacă Fluke plăteşte costurile de transport ale expedierii pentru returnări. Un sistem de depozitare nu este fezabil şi practic din punct de vedere economic. Controlul unui astfel de sistem ar adăuga o povară imensă asupra programului nostru de vânzări şi ne-ar creşte costurile sau preţurile.

Î. Care este răspunderea companiei mele pentru produsul care este returnat prin intermediul acestui program?

R. Sunteţi absolviţi de răspundere pentru toate echipamentele returnate prin intermediul acestui program (sau compania dvs. este exonerată de orice altă răspundere pentru echipamente). La returnare, Fluke presupune că utilizatorii au respectat legislaţia Statelor Membre cu privire la siguranţă, substanţe periculoase etc.

Î. Ce produse sunt incluse în acest serviciu?

R. Fluke va accepta echipamente de testare, măsură şi monitorizare cu marca Fluke sau a unei filiale Fluke în ţările eligibile. Echipamentele cu marca competitorilor vor fi acceptate numai pe bază de unu-la-unu la momentul achiziţionării unui echipament Fluke similar.

Notă: Termenii „salubrizare”, „salubrizat” şi „tratare” se referă la tratarea, recuperarea, reciclarea şi salubrizarea ecologică a echipamentelor Fluke care sunt aruncate.

Clauze şi condiţii

 • Clienţii acceptă următoarele clauze şi condiţii când trimit o solicitare de reciclare: Produsul returnat nu trebuie să fie contaminat cu substanţe potenţial periculoase pentru sănătate sau dăunătoare pentru mediu.
 • Clientul este responsabil pentru ştergerea oricăror date confidenţiale şi pentru scoaterea bateriilor din dispozitivele sau transportatoarele de date returnate către Fluke.
 • Condiţia de ambalare - Toate produsele trebuie ambalate şi pregătite pentru colectare, puse în cutii şi etichetate cu numărul autorizaţiei de returnare.
 • Taxele de reciclare - Fluke va plăti toate taxele de reciclare legate de tratarea, recuperarea, reciclarea şi salubrizarea ecologică a produsului trimis prin intermediul acestui program.
 • Costurile de transport:
  - Utilizatorii finali: Vi se va solicita să returnaţi instrumentele la o adresă predefinită, deoarece un sistem de depozitare nu este fezabil şi practic din punct de vedere economic.
  - Distribuitorii: Pe baza volumului, consolidat fie la >100 kg, fie la 1 m3, cu o frecvenţă maximă de o dată pe lună - Fluke va aranja colectarea.
 • Cesionarea - Clientul utilizator final cesionează toate drepturile de proprietate şi de tratare, recuperare, reciclare şi salubrizare ecologică a produsului de reciclat către Fluke, fără sarcini şi obligaţii în prezent şi pe viitor. Clientul utilizator final garantează că au un drept de proprietate fără sarcini şi comercializabil asupra produsului care este expediat către Fluke.
 • Clientul va fi responsabil pentru orice costuri survenite dacă sunt identificate şi expediate produse greşite.
 • Fluke nu este responsabilă pentru niciun produs expediat din greşeală şi nu garantează că un astfel de produs poate fi returnat Clientului.
 • Clientul are responsabilitatea de a aplica instrucţiunile trimise. În caz contrar, Fluke nu este considerat responsabilă dacă acele instrumente ajung în alte scheme colective.

Fluke şi-a externalizat serviciile către B2B Compliance.

Iniţiaţi o solicitare de returnare »

Acasă   |   Hartă site   |   Fluke Corporation   |   Siguranţă
Declaraţie de confidenţialitate   |   Termeni de utilizare  |   Clauze şi condiţii
© 1995 - 2018 Fluke Corporation