Keep your world up and running.
Prima pagină  |  Servicii  |  Calibrarea şi servicii de reparații  |  Home

Calibrarea şi servicii de reparații

CalNet®: Specialistul european în calibrare

Fluke are propriile laboratoare de calibrare în Marea Britanie, Olanda şi Germania şi parteneri de service autorizaţi în majoritatea celorlalte ţări din Europa. Toate aceste laboratoare de calibrare lucrează împreună ca o reţea unică de calibrare: CalNet.

CalNet poate elibera certificatele de calibrare de care aveţi nevoie pentru a îndeplini standardele ISO 9000. CalNet garantează trasabilitatea şi accesul la cele mai bune unităţi de calibrare pe care le poate oferi reţeaua. Datorită schimbului constant de informaţii şi a comparaţiei standardelor în cadrul reţelei, trasabilitatea creşte, în timp ce imprecizia şi rata de eroare scad.

CalNet vă poate ajuta să îndepliniţi nevoile de calibrare nu numai pentru echipamentele produse de Fluke, ci şi pentru produsele altor producători. Aceasta este o reţea care vă oferă câteva avantaje cheie reale:

  • Laboratoarele CalNet sunt aprobate şi verificabile de institutele naţionale de standardizare.
  • Fiecare laborator reprezintă o legătură din lanţul unei reţele active. Partajând informaţii, expertiză şi aceleaşi standarde de calitate.

Nevoia de calibrare este legată direct de operaţiile specifice efectuate de echipamentele dvs. CalNet vă poate oferi servicii adaptate necesităţilor dvs., inclusiv:

  • Efectuarea verificărilor pentru echipamentele de testare simple. Eticheta CalNet lipită pe instrumentul dvs. după testare garantează faptul că acesta funcţionează conform specificaţiilor.
  • Certificatul CalNet, care include un raport de calibrare. Când trebuie să ştiţi rezultatele exacte ale calibrării.
  • Certificatul naţional de calibrare, dacă aveţi nevoie de trasabilitate directă pentru institutele naţionale de standardizare.
  • CalNet oferă gestionarea completă a inventarului şi întreţinerii echipamentelor dvs. de testare şi măsurare instalate, inclusiv pentru echipamentele altor producători. O singură adresă pentru toate nevoile dvs. de întreţinere şi service pentru echipamente

Fluke poate efectua calibrări în moduri diferite, astfel încât puteţi alege tipul de calibrare care corespunde cel mai bine cu sistemul dvs. de calitate, în raport cu preţul. Calibrările sunt împărţite în 4 niveluri, fiecare având proceduri specifice, ale căror detalii sunt descrise mai târziu.

Niveluri de calibrare

CalNet

Calibrare trasabilă, cu certificat. Sunt efectuate reglaje dacă valorile se încadrează la 70% din specificaţii sau mai rău. Dacă valorile sunt în afara specificaţiilor, înainte de reglare este furnizat un raport cu datele măsurătorilor.

CalNet+

Calibrare trasabilă, cu certificat, şi un raport cu datele măsurătorilor. Sunt efectuate reglaje dacă valorile se încadrează la 70% din specificaţii sau mai rău. Dacă valorile sunt în afara specificaţiilor, înainte de reglare este furnizat un raport cu datele măsurătorilor.

Calintl

Calibrare acreditată (RvA K013 etc.), cu un certificat şi un raport cu datele măsurătorilor. Nu sunt efectuate reglaje. Pentru fiecare valoarea este furnizată rata de eroare a măsurătorii.

Calintl+

Calibrare acreditată (RvA K013 etc.) cu un certificat şi un raport cu datele măsurătorilor înainte şi după posibilele reglaje. Pentru fiecare valoarea este furnizată rata de eroare a măsurătorii.

Tipuri de echipamente

În cadrul structurii CalNet, Fluke poate calibra majoritatea echipamentelor electrice şi termice ale tuturor producătorilor.

Pentru diferitele tipuri de echipamente, consultaţi prezentarea generală de mai jos.

Amplificatoare
Calibroare
Condensatoare
Testere de conductivitate
Contoare
Sonde de curent
Surse de curent
Curentometre
Aparate de monitorizare a datelor
Rezistori în decade
Testere de pierderi de curent la împământare
Testere de împământare
Generatoare de funcţii
Testere de înaltă tensiune
HuTestere de umiditate
Inductoare
Testere de izolaţie
Aparate de măsură LCR
Megohmmetre
Multimetre
Osciloscoape
Cuptoare
Generatoare de modele
Aparate de înregistrare
Rezistori
Derivaţii
Tahometre
Calibroare de temperatură
Sonde de temperatură
Termometre
Vectorscoape
Generatoare video
Voltmetre
Wattmetre

O prezentare generală a cantităţilor precise şi a ratelor de eroare poate fi găsită aici »

Calibrarea la sediu

Pentru un număr mare de unităţi, procesul logistic de colectare, ambalare, trimitere, recepţie şi returnare către utilizator este o operaţie care necesită mult timp. Aceasta poate dura până la 5 zile lucrătoare, timp în care echipamentul nu este disponibil pentru utilizator. De aceea, Fluke vă oferă posibilitatea de a calibra echipamentul la propriul sediu.

Fluke (Marea Britanie) oferă o posibilitate de calibrare "la sediu" pentru produsele industriale Fluke şi Robin.

  • Produsele industriale Fluke şi Robin

    Avem la dispoziţie echipe de tehnicieni cu un set complet de standarde de calibrare. Astfel, toate calibrările pot fi concentrate pe una sau mai multe perioade. Echipamentul rămâne la sediul dvs., iar timpul de livrare pentru utilizator este întotdeauna de o zi!

Calibrările sunt efectuate în acelaşi mod ca în atelier şi vor finalizate complet şi din punct de vedere administrativ. Aceasta înseamnă lipirea unei etichete pe echipament, un certificat şi o listă completă a tuturor punctelor de calibrare efectuate, cu informaţii de stare la nivel de număr de tip. De asemenea, lista poate fi furnizată sub formă de fişier de date, astfel încât sistemul dvs. de gestionare să poată fi actualizat automat.

Din motive tehnice, calibrarea anumitor echipamente la sediul dvs. poate fi imposibilă. Pentru acest echipament, calibrarea în atelierul nostru va fi coordonată complet de tehnicianul nostru. Acest lucru este valabil şi pentru echipamentele pe care le putem subcontracta pentru dvs. Avantajele dvs. sunt următoarele: mai puţină muncă de logistică, durate de livrare cât mai scurte şi contact direct cu tehnicianul nostru.

Pentru calibrarea la sediu este nevoie doar de o încăpere pentru instalarea standardelor noastre de calibrare şi de un coordonator pentru livrarea echipamentelor.

Gestionarea activelor

Fluke poate calibra majoritatea echipamentelor electrice. Dar Fluke este alegerea potrivită şi pentru gestionarea activelor dvs. totale.

Fluke poate subcontracta toate calibrările şi reparaţiile pe care noi nu le putem efectua către alţi furnizori, într-un mod eficient. Prin urmare, Fluke are contracte de cooperare cu o serie de furnizori renumiţi, precum Agilent Technologies B.V., Tektronix, Rohde & Schwarz.

În plus, Fluke are o bază de date cuprinzătoare de furnizori, cărora le pot fi subcontractate în mod regulat calibrări şi reparaţii. Întreaga muncă de subcontractare este suportată de Fluke. Informaţiile de calibrare pentru aceste echipamente sunt incluse în sistemul nostru. Astfel, putem raporta în mod clar informaţii cu privire la activele totale.

Reparaţii la preţuri fixe

Majoritatea echipamentelor pot fi reparate la un preţ fix. În acest preţ fix sunt incluse materialele, tarifele orare, upgrade-urile şi o etichetă de verificare CalNet cu data verificării.

Excepţie de la preţurile fixe fac pagubele cauzate în urma transportului şi a utilizării necorespunzătoare, tuburile, bateriile, acumulatorii, accesoriile.

Reparaţii în funcţie de durată şi materiale

Reparaţiile pot fi efectuate în funcţie de durată şi materiale. În acest caz, efectuăm o cotaţie de preţ după investigarea unităţii. Dacă, din anumite motive, sunt descoperite defecţiuni suplimentare, ne rezervăm dreptul de a oferi un nou preţ de reparaţii. 

Reparaţii cu prioritate

Pentru un preţ mai ridicat, putem oferi reparaţii rapide. Unitatea dvs. va fi următoarea care va fi predată spre reparare şi va fi expediată în decurs de o zi.

Reparaţii prin schimb

Dacă o reparaţie nu mai este posibilă din motive economice sau tehnice, vă oferim în schimb o unitate la un preţ special.

Legături rapide

Note corelate privind aplicaţia

Fluke ISO 9001(.pdf) »
Înţelegerea certificatelor de calibrare Fluke (.pdf) »
Costurile şi calitatea calibrării (.pdf) »

Programe de service

Servicii de asistenţă pentru clienţi »

RMA online

RMA şi deviz de service online »
Acasă   |   Hartă site   |   Fluke Corporation   |   Siguranţă
Declaraţie de confidenţialitate   |   Termeni de utilizare  |   Clauze şi condiţii
© 1995 - 2018 Fluke Corporation