Keep your world up and running.
Startside  |  Support  |  Home

Support

Burkerhåndbøker Brukertipsartikler
Last ned den siste versjonen av Flukes brukerhåndbøker, instruksjonsark og tillegg til håndbøkene. Mange brukerhåndbøker og instruksjonsark er tilgjengelige på flere språk.   Her finner du brukertipsartikler som dekker de fleste produktgruppene innen Fluke. Brukertipsartikler finnes også for spesifikke markeder og industrier.

Katalog   Produktregistrering
Katalogen inneholder fullstendige beskrivelser av funksjoner og spesifikasjoner for Flukes komplette utvalg av testverktøy.   Registrer deg nå for å motta: Informasjon for å hjelpe deg til å få mer ut av Fluke-produktene dine, sikkerhetsmerknader og produktoppdateringer angående Fluke-produktet ditt, eksklusive invitasjoner, kampanjer og spesialtilbud.

Programvare   Service og teknisk støtte

Programvare »

Last ned de siste programvareoppdateringene fra Fluke. Produktfastvare, programvareoppgraderinger og selvstendige programmer.

Service og teknisk støtte »

Sikkerhetsmerknader   Tilbehørssøk

Sikkerhetsmerknader »

Gå gjennom listen med produktenes sikkerhetsmerknader Motta informasjon om produktoppgraderinger.
  Søk etter produktmodell eller tilbehørsmodell, eller velg en kategori.

Virtuell demo

Virtuell demo »

Vil du prøve ut et av Flukes glimrende produkter før du kjøper dem? Se en av våre virtuelle demonstrasjoner som viser funksjonene til ditt utvalgte Fluke-produkt.

Startside  |  Nettstedskart  |  Programvarelisens  |  Personvern  |  Bruksvilkår  |  Vilkår og betingelser  © 1995 - 2017 Fluke Corporation