Keep your world up and running.
Startside  |  Services  |  Kalibrering og reparasjonstjenester  |  Home
Kalibrering og reparasjonstjenester

Vår samarbeidspartner; Kiwa Teknologisk Institutt AS, utfører reparasjon og kalibrering av de fleste instrumentene. Ring Kiwa Teknologisk Institutt på forhånd og avtal med de hva som bør gjøres. Legg alltid med et notat om hva som feiler instrumentet og hvor det skal sendes i retur. Ta gjerne en titt på denne websiden for mer info: http://www.teknologisk.no/Kalibrering/Service-og-reparasjoner/FLUKE-service

Telefon nummer: 98 22 78 48

Våre kontaktpersoner hos Kiwa Teknologisk Institutt er Jonny Kvam ([email protected]), Per Olsen ([email protected]) og Siva Kumar ([email protected])

Vare/besøksadresse:
Kiwa Teknologisk Institutt AS
Kabelgaten 2
0580 Oslo
Postadresse:
Kiwa Teknologisk Institutt AS
Postboks 141 Økern
0509 Oslo

Kalibrerings- og reparasjonstjenester

CalNet®: Den europeiske kalibreringsspesialisten

Fluke har sine egne kalibreringslaboratorier i Storbritannia, Nederland og Tyskland, og autoriserte servicepartnere i de fleste andre land i Europa. Alle disse kalibreringslaboratoriene arbeider sammen som et enkelt kalibreringsnettverk, CalNet.

CalNet kan utstede kalibreringssertifikatene du trenger for å møte ISO 9000-standarder. CalNet garanterer sporbarhet og tilgang til de beste kalibreringsfasiliteter nettverket kan tilby. På grunn av konstant informasjonsutveksling og sammenligning av standarder innenfor nettverket, øker sporbarheten, mens unøyaktighet og upålitelighet reduseres.

CalNet kan hjelpe deg med å møte kalibreringsbehovene, ikke bare til utstyr fra Fluke, men også produkter fra andre produsenter. Det er et nettverk som gir deg et par viktige fordeler:

  • CalNet-laboratorier er godkjente av og sporbare til National Standard Institutes.
  • Hvert laboratorium er et ledd i kjeden av et aktivt nettverk. Deling av informasjon, ekspertise og de samme kvalitetsstandardene.

Behovet for kalibrering er direkte relatert til de spesifikke oppgavene som utføres av ditt utstyr. CalNet kan gi deg service skreddersydd for å tilfredsstille dine behov, som inkluderer:

  • Utføre verifiseringssjekk for enkelt testutstyr. CalNet-klistermerket som settes på instrumentet ditt etter testing, garanterer at det fungerer som angitt.
  • CalNet-sertifikat og en kalibreringsrapport. Når du trenger å vite de eksakte resultatene av kalibreringen.
  • Nasjonalt kalibreringssertifikat, hvis du trenger direkte sporbarhet til National Standards Institutes.
  • CalNet tilbyr komplett lager- og vedlikeholdsstyring av det installerte test- og måleutstyret, inklusive utstyr fra andre produsenter. Én adresse for all vedlikehold av verktøy og servicebehov

Fluke kan utføre kalibreringer på forskjellige måter, så du kan velge kalibreringen som passer best til ditt kvalitetssystem i forhold til prisen. Kalibreringene er delt inn i fire nivåer, hver med sin spesifikke prosedyre. Detaljene blir beskrevet under.

Kalibreringsnivåer

CalNet

Sporbar kalibrering med sertifikat. Justeringer utføres hvis punktene er på 70 % av spesifikasjonen eller verre. Hvis punktene er ute av spesifikasjon, blir en rapport med måledata levert før justering.

CalNet+

Sporbar kalibrering med sertifikat og en rapport med måledata. Justeringer utføres hvis punktene er på 70 % av spesifikasjonen eller verre. Hvis punkt er ute av spesifikasjon, blir en rapport med måledata levert før justering.

Calintl

Godkjent kalibrering (RvA, osv.) med et sertifikat og en rapport med måledata. Ingen justeringer utføres. Målingens upålitelighet blir angitt for hvert punkt.

Calintl+

Godkjent kalibrering (RvA osv.) med et sertifikat og en rapport med måledata før og etter mulig justering. Målingens upålitelighet blir angitt for hvert punkt.

Utstyrstyper

Innenfor CalNet-strukturen kan Fluke kalibrere mesteparten av utstyret for elektrisitet og temperatur fra alle produsenter.

Du finner en oversikt over de forskjellige typene utstyr nedenfor.

Forsterkere
Kalibratorer
Kondensatorer
Testere for ledeevne
Tellere
Strømprober
Strømkilder
Strømmålere
Dataloggere
Tiårsresistorer
Jordlekkasjetestere
Jordtestere
Funksjonsgeneratorer
Høyspenningstestere
Fuktighetsmålere
Induktorer
Isolasjonstestere
LCR-testere
MegOhmMetre
Multimetre
Oscilloskop
Ovner
Mønstergeneratorer
Overvåkere
Resistorer
Shunter
Takometre
Temperaturkalibratorer
Temperaturprober
Termometre
Vektorskop
Videogeneratorer
Voltmetre
Wattmetre

En oversikt over presise mengder og upåliteligheter finner du her »

Kalibrering på stedet

For et stort antall enheter er den logistiske prosessen med å samle inn, pakke, sende, motta og returnere til brukeren en tidkrevende prosess. Dette kan ta opp til fem virkedager, hvor utstyret ikke er tilgjengelig for brukeren. Derfor tilbyr Fluke muligheten til å kalibrere utstyret i dine egne lokaler.

Fluke (Storbritannia) tilbyr en på-stedet-mulighet for industrielle produkter fra Fluke og Robin.

  • Industrielle produkter fra Fluke og Robin

    Vi har teknikerteam med et komplett sett av kalibreringsstandarder til disposisjon. All kalibrering kan da bli konsentrert til én eller flere perioder. Utstyret blir værende hos deg, og behandlingstiden for brukeren er alltid innen én dag!

Kalibreringene blir utført på samme måte som på verkstedet, og vil også bli helt ferdigadministrert. Dette innebærer et klistermerke på utstyret, et sertifikat og en komplett liste med alle utførte kalibreringspunkter med statusinformasjon på typenummernivå. Denne listen kan også leveres som en datafil, slik at administrasjonssystemet ditt kan oppdateres automatisk.

Det er mulig at enkelte utstyrskalibreringer ikke kan utføres i dine lokaler av tekniske grunner. For dette utstyret vil kalibreringen i vårt verksted bli fullstendig koordinert av vår tekniker. Dette gjelder også utstyr vi kan sette ut til underkontraktører for deg. Fordelene for deg er mindre logistikkarbeid, kortest mulig behandlingstid og direkte kontakt med vår tekniker.

Nødvendig for kalibreringen på stedet, er et rom for installasjon av våre kalibreringsstandarder og en koordinator til å levere utstyret.

Administrasjon av eiendeler

Fluke er i stand til å kalibrere mesteparten av det elektriske utstyret selv. Men Fluke er også det beste valget for forvaltning av dine samlede eiendeler.

Fluke er i stand til raskt og effektivt å sette ut all kalibrering og reparasjon som vi ikke kan utføre selv, til underkontraktører. Derfor har Fluke samarbeidsavtaler med en rekke velkjente leverandører som Agilent Technologies B.V., Tektronix og Rohde & Schwarz.

I tillegg har Fluke en stor database med leverandører, hvor kalibreringer og reparasjoner blir regelmessig satt ut. Fluke tar hånd om alt i forbindelse med arbeid som settes ut til underkontraktører. Kalibreringsinformasjonen til dette utstyret er inkludert i vårt system. På denne måten kan vi tydelig rapportere om de samlede eiendelene.

Reparasjon med faste priser

Det meste av utstyret kan repareres for en fast pris. Denne faste prisen inkluderer materialer, timesatser, oppgraderinger og et verifikasjonsklistremerke fra CalNet med verifikasjonsdatoen på.

Unntak fra den faste prisen er transportskader, skader som følge av ukorrekt bruk, slanger, batterier og tilbehør.

Reparasjon med tid og materiale

Reparasjoner kan bli utført basert på tid og materiale. I dette tilfellet lager vi et pristilbud etter gransking av enheten. Hvis det av en eller annen grunn blir oppdaget ekstra feil, lager vi en reservasjon for en ny reparasjonspris.

Prioritert reparasjon

For et tillegg i reparasjonsprisen kan vi tilby en rask reparasjon. Enheten vil bli den neste som skal håndteres for reparasjon, og når den sendes tilbake til deg, vil du motta den etter én dag.

Utbyttingsreparasjon

Hvis en reparasjon av økonomiske eller tekniske grunner ikke er mulig, kan vi tilby deg å bytte til en ny enhet til spesialpris.

Hurtigkoblinger

Relaterte brukertipsartikler

Fluke ISO 9001(.pdf) »
Forståelse av kalibreringssertifikater fra Fluke (.pdf) »
Kalibreringskostnader
kvalitet (.pdf) »

Serviceprogrammer

Kundestøttetjenester »

Elektronisk RMA

Elektronisk RMA og pristilbud på service »
Startside  |  Nettstedskart  |  Programvarelisens  |  Personvern  |  Bruksvilkår  |  Vilkår og betingelser  © 1995 - 2018 Fluke Corporation