Keep your world up and running.
Startside  |  Services  |  Garantier  |  Home

Garantier


Begrenset livstidsgaranti for industrielle produkter

Livstid er definert som syv år etter at Fluke slutter å føre produktet, men garantiperioden skal vare i minst ti år fra kjøpsdato. *(Livstidsgaranti gjelder for produkter som er produsert etter oktober 1996 ). Garantien dekker ikke håndbøker, sikringer, engangsbatterier, skade grunnet forsømmelse, misbruk, forurensing, endring, ulykker eller unormale håndteringsmetoder, inklusive feil når maskinen er brukt utenfor dets bruksområde eller normal slitasje av mekaniske komponenter. Denne garantien gjelder for den originale kjøperen og kan ikke overføres til andre. Denne garantien dekker LCDen i 10 år (det nyeste for LCDer). Kvittering er påkrevd for å fastslå originalt eierskap (Modellene 20, 70, 80, 170, 180 og 280).

Fluke Networks-produkter

Produkter fra Fluke Networks, Inc. garanteres fri for mangler i materialer eller utførelse ved normal bruk og drift i ett år fra forsendelsesdatoen. De fleste Link-grensesnittadaptere, -deler, -produktreparasjoner og -tjenester har 90-dagers garanti. Denne garantien gjelder bare for den opprinnelige kjøperen eller sluttbrukerkunden til en Fluke Networks-autorisert videreforhandler og gjelder ikke for håndbøker, sikringer, engangsbatterier eller produkter, som etter Fluke Networks mening, er blitt misbrukt, endret, forsømt, forurenset eller ødelagt ved utilsiktede eller unormale betjenings- eller håndteringsforhold. (Alle Fluke Networks-produkter)

Fluke Calibration-produkter

Alle produkter fra Fluke garanteres fri for mangler i materialer eller utførelse ved normal bruk og drift. Garantitiden er ett år og begynner på forsendelsesdatoen. Deler, reparasjoner og service garanteres i 90 dager. Denne garantien gjelder bare for den opprinnelige kjøperen eller sluttbrukerkunden til en Fluke Networks-autorisert videreforhandler og gjelder ikke for håndbøker, sikringer, engangsbatterier eller annet produkt som etter Flukes mening er blitt misbrukt osv. (55XX-serien, 57XX-serien, 58XX-serien og andre FPM-produkter).
Registrer ditt Fluke-produkt i dag »

Utvidet garantiservice

  • Faste vedlikeholdskostnader muliggjør nøyaktig årsbudsjettering
  • Prioritert service
  • Kortere reparasjonssyklus
  • Redusert reservedelsbeholdning
  • Lavere kostnader ved vedlikeholdsopplæring
  • Mindre press på teknisk personell og ressurser

Flukes utvidede garantiplan gir optimal utstyrsbeskyttelse til en rimelig pris. Omfattende avtaler gir rutinemessig kalibrering ved regelmessige intervaller eller reparasjon etter behov. Du kan selvfølgelig kombinere disse mulighetene for å oppnå en full servicedekning.

Utvidet garantireparasjon

Denne planen er en utvidelse av din produktgaranti. Når ditt produkt trenger reparasjon eller service, kan du sende det til ditt nærmeste Fluke-servicesenter. Det blir reparert, rekalibrert og testet for ytelse - under prioriterte tidsrammer. Arbeidskraften og alle deler er inkludert i prisen, til og med deler som vanligvis er ekskludert fra standardpris-serviceplanen. Det kommer ingen overraskelser, til og med returfrakten er inkludert. Det ligger selvfølgelig en Fluke servicerapport og et sertifikat med hvert reparert instrument. Ta kontakt med ditt nærmeste Fluke servicesenter for informasjon om tilgjengelighet og komplette vilkår til den utvidede garantien.

Full service utvidet garanti

Hvis du trenger både planlagt kalibrering og periodisk reparasjon, finnes det ikke noe bedre vedlikeholdsprogram for ditt utstyr enn vår fulle serviceplan. Det kombinerer alle delene fra den utvidede garantireparasjonen i en enkel, integrert, full serviceplan. Du betaler et overkommelig gebyr per instrument og eliminerer de fleste andre tilleggsutgifter på service.

Inspeksjoner før garantiplanen inngås

før vi kan tilby en utvidet garantiplan: Vi kan kreve en inspeksjon av instrumentet før vi kan tilby en utvidet garantiplan. Dette skjer normal når garantien til instrumentet har utløpt. Denne inspeksjonen utføres under kalibreringsprosessen og kalibreringsgebyr vil tilkomme. Hvis utstyrets tilstand skulle vise seg å utelukke dekning, kommer vi til å fylle ut et skjema med reparasjons- og materialkostnader som vil være nødvendige å utføre for å kvalifisere ditt instrument for dekning. *Ikke tilgjengelig for alle modeller.
  

Hurtigkoblinger

Serviceprogrammer

Kundetjenester »

Produktregistrering

Registrer Fluke-produktet ditt »

Elektronisk RMA

Elektronisk RMA og pristilbud på service »
Startside  |  Nettstedskart  |  Programvarelisens  |  Personvern  |  Bruksvilkår  |  Vilkår og betingelser  © 1995 - 2018 Fluke Corporation