Keep your world up and running.
Startside  |  Løsningssentre  |  Anleggsvedlikehold  |  Forebyggende vedlikehold  |  Brukertipsartikler:

Brukertipsartikler:

Forebyggende vedlikehold


Som vedlikeholdsekspert blir du bedt om å gjøre mye med lite hver eneste dag. For å hjelpe deg med dette har Fluke utviklet en serie brukertipsartikler om forebyggende vedlikehold som fokuserer på å hjelpe deg med å implementere forebyggende vedlikeholdsteknikker som sparer både tid og penger.

Bare klikk på miniatyrbildet for å laste ned PDF-filen for hver brukertipsartikkel. Alle brukertipsartiklene våre er gratis. Vi legger stadig til nye artikler om forebyggende vedlikehold, så stikk innom regelmessig for å få med deg oppdateringene.

   

Forebyggende vedlikehold, del 1: Oversikt over forebyggende vedlikehold »

Denne oversikten over forebyggende vedlikehold forklarer ulike typer forebyggende vedlikeholdsmetoder, termer, standarder og kostnadsberegninger, og inneholder grunnleggende fremgangsmåter og en utstyrsliste.

Forebyggende vedlikehold, del 2: Bruke håndholdte testverktøy som en del av forebyggende vedlikehold »

Grunnleggende strategi, kostnadsanalyse, råd om verktøy, nøkkelindikatorer og retningslinjer for målinger med digitale multimetre, strømtenger, isolasjonstestere og infrarøde termometre for forebyggende vedlikehold.

Forebyggende vedlikehold, del 3: Bruke infrarød termografi som en del av forebyggende vedlikehold »

Retningslinjer for integrering av termografi i et kostnadseffektivt program for forebyggende vedlikehold. Omfatter kostnadsanalyse og retningslinjer for målinger.

Forebyggende vedlikehold, del 4: Seks måter å redusere kostnader på med effektanalysatoren 434 »

Enkle beskrivelser, kostnadsberegninger og veiledninger for seks nettkvalitetsmålinger som anlegg kan utføre for å spare penger: spenningsubalanse, THD, fasestrøm, spenningsfall, toppetterspørsel og effektfaktor.

Forebyggende vedlikehold, del 5: Isolasjonsmotstandstester av belysningskretser »

Dette eksemplet beskriver metodene som brukes av teknikere ved Minneapolis Airport for å kontrollere lekkasje til jord i flyplassens omfattende ledningsnett for belysning. Trinnvise anvisninger og eksempler på planlegging av forebyggende vedlikehold er inkludert.
Startside  |  Nettstedskart  |  Programvarelisens  |  Personvern  |  Bruksvilkår  |  Vilkår og betingelser  © 1995 - 2018 Fluke Corporation