Norsk

MegOhmMeter isolasjonstestere: avlesninger som du kan stole på

Megohmmeter isolasjonstestere

Det spiller ingen rolle om du jobber med motorer, generatorer, kabler eller bryterpaneler – isolasjonsmotstandstestere fra Fluke gir støyfrie, pålitelige resultater. Flukes isolasjonstestere har avansert ytelse og er konstruert for å være trygge, brukervennlige og fri for salgstriks. Megohmmetertesting for feilsøking av isolasjon, kommisjonering og forebyggende vedlikehold.

Fremhevede ressurser

Finn isolasjonstesterne som egner seg best for deg





 

Isolasjonsmotstandstesting kan finne endringer i utstyr, som kan føre til kostbar driftsstans og store reparasjoner. Bruk Flukes isolasjonstestere til å finne små problemer før de blir katastrofale.

Fluke Connect er ikke tilgjengelig i alle land

*Ikke alle modeller er tilgjengelige i alle land. Spør nærrmeste Fluke-forhandler.

©  Fluke Corporation. Alle varemerker er sine respektive eieres eiendom. Smarttelefon, trådløs tjeneste og dataabonnement er ikke inkludert ved kjøp. De første 5 GB lagringsplass er gratis. Kompatibel med iPhone 4x og oppover med iOS 8 eller nyere, iPad (i en iPhone-ramme på iPad), Samsung Galaxy S4 med Android 4.3.x eller nyere samt Samsung Galaxy S, Nexus 5, HTC One og One M8 med Android™ 4.4.x eller nyere. Apple og Apple-logoen er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et tjenestemerke for Apple Inc. Google Play er et varemerke for Google Inc.