Etusivu  |  Tuki  |  Ohjelmistot  |  Home

Ohjelmistolataukset

Akkutesteri »

PC-sovellusohjelmisto ja mittauslaitteiden laiteohjelmistojen lataukset Fluken akkutesterituotteille.

Digitaalinen yleismittarit »

Lataa kädessä pidettävien TrendCapture-toiminnolla varustettujen Fluke 287- ja 289-True-RMS-tiedonkeruuyleismittarien laiteohjelmistopäivityksiä ja ominaisuuksia.

DMS Software »

Click here for DMS Software upgrades.

Fluke CNX pc3000 ohjelmisto »

Langaton tiedonsiirto Fluke CNX -moduulien kanssa tapahtuu CNX pc3000 -PC-sovittimen ja Fluke CNX sw3000 -ohjelmiston avulla.

Fluke Connect Ohjelmisto »

Lataa Fluke Connect Ohjelmisto.

FlukeView® Forms »

Lataa FlukeView Forms -ohjelmiston päivityksiä.

Indoor Air Quality »

Lämpökuvaus »

Lataa ilmaisia laiteohjelmistopäivityksiä, oheisohjelmistoja, ohjelmistopäivityksiä ja muita hyödyllisiä työkaluja Fluken lämpökameroille.

Process Calibration »

Download DPC/TRACK2™ Software, 7xx firmware upgrades and USB communications drivers.

ScopeMeter »

Laiteohjelmistopäivitys ScopeMeter 190 -sarjan mittauslaitteille, jotka lisäävät automaattiset nousu- ja laskuaikamittaukset, kehittyneen aaltomuotomatematiikan sekä A ja vastaan B -aaltomuotonäytön kehittyneeseen signaalianalyysiin.

Teho ja sähkönlaatu »

PC-sovellusohjelmiston ja mittauslaitteiden laiteohjelmistojen lataukset Fluken sähkö- ja sähkönlaatutuotteille.

Värähtelyn Viewer-ohjelmisto »

Lataa ilmainen Viewer-PC-ohjelmisto. Fluke 810 -värähtelytesteri laajentaa tietojen tallennus- ja seurantaominaisuuksia View-PC-ohjelmistolla. Voit luoda vianhakuraportteja ja koneen asetuksia tietokoneella, tarkastella värähtelyspektriä yksityiskohtaisemmin, tuoda ja tallentaa JPEG-kuvia ja Fluken lämpökuvia ja saada kokonaisvaltaisemman kuvan koneen kunnosta.

Visuaaliset infrapunalämpömittarit »

Lataa maksuton laiteohjelmistopäivitys VT04-mittariin. Saat uusia ominaisuuksia, jotka pidentävät VT04-mittarin paristojen käyttöaikaa ja nopeuttavat palaamista töihin.

Nopeat linkit:

Fluke Mittauslaiteluettelo

Voit tarkastella online-tilassa Fluke Mittauslaiteluetteloa »
Etusivu   |   Sivukartta   |  Ohjelmistojen käyttöoikeudet  |   Tietosuojalauseke   |   Käyttöehdot  |   Myyntiehdot ja -edellytykset © 1995 - 2017 Fluke Corporation