Etusivu  |  Tuki  |  Home

Tuotetuki

Huolto ja tekninen tuki Käyttöoppaat

Huolto ja tekninen tuki »

Lataa Fluken käyttöoppaiden ja niiden täydennysten uusimmat versiot. Monet käyttöoppaat ja ohjeet ovat saatavilla useilla eri kielillä.

Lisävarustehaku   Luettelo
Hae tuotemallin tai lisävarustemallin mukaan tai valitse luokka.   Luettelo sisältää tarkan kuvauksen Fluken mittauslaitteiden ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista.

Ohjelmistolataukset   Sovellusohjeet

Ohjelmistolataukset »

Lataa Fluken uusimmat ohjelmistopäivitykset. Tuotteen laiteohjelmisto, ohjelmistopäivitykset ja itsenäiset sovellukset.
  Täältä löydät sovellusohjeita, jotka kattavat suurimmat Fluken tuoteryhmät. Sovellusohjeita löytyy myös tietyille segmenteille ja teollisuusaloille.

Tuotteen rekisteröinti   Turvallisuustiedotteet
Kun rekisteröidyt, saat lisätietoja Fluke-tuotteista, Fluke-tuotteita koskevia turvallisuusilmoituksia ja päivityksiä sekä kutsuja, kampanjatiedotteita ja erikoistarjouksia.

Turvallisuustiedotteet »

Tutustu tuoteturvallisuusilmoitusluetteloon. Tutustu uusiin tuotepäivityksiin.

Virtuaaliesittelyt

Virtuaaliesittelyt »

Haluatko kokeilla jotakin Fluken korkealaatuista tuotetta ennen ostopäätöksen tekemistä? Katso virtuaalinen tuote-esittely, joka kertoo valitsemasi Fluke-tuotteen ominaisuuksista.

Etusivu   |   Sivukartta   |  Ohjelmistojen käyttöoikeudet  |   Tietosuojalauseke   |   Käyttöehdot  |   Myyntiehdot ja -edellytykset © 1995 - 2017 Fluke Corporation