Keeping your world up and running.
Etusivu  |  Huotto  |  Warranties  |  Home

Takuut


Teollisuustuotteiden rajoitettu elinikäinen takuu

Eliniäksi määritellään seitsemän vuotta siitä, kun Fluke lopettaa tuotteen valmistamisen. Takuuaika on kuitenkin vähintään kymmenen vuotta ostopäivästä. *(Elinikäinen takuu koskee lokakuun 1996 jälkeen valmistettuja tuotteita). Takuu ei koske käyttöohjeita, sulakkeita, kertakäyttöparistoja tai vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet huolimattomuudesta, väärinkäytöstä, kontaminaatiosta, tuotteen muuttamisesta, onnettomuudesta tai muusta epätavanomaisesta käytöstä, mukaan lukien tuotteen tarkoituksettoman käytön aiheuttamat vahingot ja mekaanisten komponenttien normaali kuluminen. Takuu koskee ainoastaan alkuperäistä ostajaa, eikä takuuta voi luovuttaa edelleen. Tämä takuu kattaa LCD-näytön ainoastaan 10 vuodeksi (LCD-näyttöjen vaatimukset). Alkuperäisen omistajan on todistettava omistajuutensa ostokuitilla. (mallit 20, 70, 80, 170, 180 ja 280)

Fluke Calibration -tuotteet

Fluke Networks, Inc. takaa, että sen tuotteissa ei esiinny materiaali- tai valmistusvirheitä tavallisessa käytössä ja huollossa yhden vuoden ajan lähetyspäivästä lukien. Useimmille Link-liitäntäkaapeille, varaosille, tuotteen korjauksille ja huolloille on myönnetty yhdeksänkymmenen päivän takuu. Tämä takuu koskee vain alkuperäistä ostajaa tai Fluke Networksin valtuuttaman jälleenmyyjän loppuasiakasta, eikä se koske käyttöohjeita, sulakkeita, kertakäyttöparistoja tai muita tuotteita, joiden Fluke Networks katsoo olevan väärinkäytettyjä, muutettuja, laiminlyötyjä, kontaminoituja tai vahingoittuneet onnettomuudessa tai epätavanomaisen käytön seurauksena. (Kaikki Fluke Networksin tuotteet)

Fluke Calibration -tuotteet

Kaikille Fluke-tuotteille on myönnetty takuu siitä, että niissä ei esiinny materiaali- tai valmistusvirheitä tavallisessa käytössä ja huollossa. Takuuaika on yksi vuosi lähetyspäivästä lukien. Varaosille, tuotteen korjauksille ja huolloille on myönnetty yhdeksänkymmenen päivän takuu. Tämä takuu koskee vain alkuperäistä ostajaa tai Fluken valtuuttaman jälleenmyyjän loppuasiakasta, eikä se koske käyttöohjeita, sulakkeita, kertakäyttöparistoja tai muita tuotteita, joiden Fluke katsoo olevan väärinkäytettyjä jne. (55XX-sarja, 57XX-sarja, 58XX-sarja ja muut FPM-tuotteet).
Rekisteröi Fluke-tuotteesi jo tänään »

Laajennetut takuuhuollot

  • Kiinteät huoltokustannukset mahdollistavat tarkan vuosibudjetin tekemisen
  • Priorisoitu huolto
  • Lyhyempi huoltoväli
  • Pienempi varaosavaraston ylläpito
  • Alhaisemmat huoltokoulutuksen kustannukset
  • Huoltohenkilöitä ja resursseja tarvitaan vähemmän

Fluken laajennettu takuuohjelma antaa erinomaisen turvan laitteillesi edulliseen hintaan. Kattavien sopimusten myötä kalibrointi ja korjauspalvelut onnistuvat helposti säännöllisin väliajoin. Voit myös saada molemmat vaihtoehdot valitsemalla täyden palvelun huolto-ohjelman.

Laajennetut takuukorjaukset

Tällä takuuohjelmalla voit laajentaa tuotteen takuuta. Aina, kun tuotteesi kaipaa huoltoa tai korjausta, voit lähettää sen lähimpään Fluken huoltokeskukseen. Tuote korjataan, kalibroidaan uudelleen ja sen suorituskyky testataan -- nopealla palautusajalla. Tämän huollon hintaan kuuluu kaikki varaosat, työt ja jopa sellaiset varaosat, jotka eivät tavallisesti kuulu normaalin hintaiseen huolto-ohjelmaan. Näin vältyt yllätyksiltä, sillä jopa palautuskustannukset sisältyvät hintaan. Kuten ehkä Flukelta odotitkin, huoltoraportti ja -todistus toimitetaan kunkin korjatun osan mukana. Tarkista saatavuus ja laajennetun takuun ehdot lähimmästä Fluken huoltokeskuksesta.

Täyden palvelun laajennettu takuu

Jos tarvitset sekä säännöllistä kalibrointia että huoltoa, täyden palvelun huolto-ohjelmamme on paras vaihtoehto laitteesi huoltoon. Tässä huolto-ohjelmassa yhdistyvät kaikki laajennetun takuukorjauksen ominaisuudet. Maksat kohtuullisen summan kustakin huollettavasta osasta ja vältyt useimmilta huollon lisäkustannuksilta.

Esitarkistukset

Ennen kuin voimme tarjota laajennettua takuuohjelmaa, laite saatetaan joutua tarkistamaan. Tämä tulee kyseeseen silloin, kun laitteen takuu on umpeutunut. Esitarkistus tehdään kalibroinnin yhteydessä, ja siitä peritään kalibroinnin hinta. Jos laitteen kunto estää takuun myöntämisen, teemme sinulle tarjouksen tarvittavista huoltotöistä ja materiaaleista, jotta laitteesi kelpuutetaan takuun piiriin. *Ei koske kaikkia malleja.
  

Pikalinkit

Huolto-ohjelmat

Asiakaspalvelukeskukset »

Tuotteen rekisteröinti

Rekisteröi Fluke-tuotteesi »

RMA-verkkopalvelu

RMA-verkkopalvelu ja huollon tarjouspyynnöt »
Etusivu   |   Sivukartta   |  Ohjelmistojen käyttöoikeudet  |   Tietosuojalauseke   |   Käyttöehdot  |   Myyntiehdot ja -edellytykset © 1995 - 2018 Fluke Corporation