Keeping your world up and running.
Etusivu  |  Huotto  |  Kierrätyspalvelu  |  Home

Tuotteiden palauttaminen ja kierrättäminen

Fluke on käynnistänyt Euroopassa virallisen tuotteiden palautus- ja kierrätyspalvelun, joka on Euroopan unionin sähkö- ja elektroniikkalaitteita koskevan direktiivin 2002/96/EY ("WEEE-direktiivi") vaatimusten mukainen.

Kierrätyspalvelun kautta käyttäjät saavat tietoja tuotteiden vaivattomasta palauttamisesta ja kierrättämisestä, ja sen välityksellä palautetut laitteet käsitellään ympäristöystävällisesti WEEE-direktiivin vaatimusten mukaisilla menetelmillä. Palvelu on tarkoitettu Fluken asiakkaiden Fluke-tuotteille, jotka ovat saavuttaneet elinkaarensa pään.

Toimintaperiaatteet:

 • Fluke vastaanottaa Fluken tai sen tytäryhtiöiden sähkötestaus-,
  mittaus- ja valvontatuotteet, vaikka niissä ei olisikaan WEEE-direktiivin mukaista merkkiä (roskakori).
 • Sähkö- ja elektroniikkalaitteita saa palauttaa Flukelle vain Fluken ennakkoluvalla. Jos olet jälleenmyyjä voit etsiä luvan (eli WEEE-rekisteröintinumeron) laskuistasi. Jos olet laitteen loppukäyttäjä, ota yhteyttä jälleenmyyjään.
 • Jos palautettava tuote on järjestelmä, joka täytyy purkaa, asiakas vastaa kaikista järjestelmän purkamiseen ja kuljettamiseen liittyvistä kuluista.
 • Lisätietoja Fluken tuotteiden ympäristöystävällisyydestä saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse.

Ympäristönsuojelu – Fluken kierrätyspalvelu

Tervetuloa Fluken kierrätyspalveluun! Fluken kierrätyspalvelu on ympäristöystävällinen ratkaisu Fluken asiakkaille. Fluke-tuotteiden palauttamis- ja kierrätyspalvelu vastaa sekä nykyisiä että lähiaikoina voimaan tulevia paikallisia määräyksiä. Fluken kierrätyspalvelu on helppo ottaa käyttöön. Palvelu on suunniteltu siten, että Fluke-tuotteiden käsitteleminen, hyötykäyttö ja kierrättäminen on ympäristöystävällistä ja edullista. Sen ansiosta käyttäjän ei tarvitse itse huolehtia vanhentuneiden tai käytettyjen laitteiden käsittelemisestä. Fluke on ulkoistanut palvelunsa B2B Compliancelle. Pääset alkuun noudattamalla seuraavia ohjeita:
 1. Valitse laite, jonka haluat palauttaa Flukelle.
 2. Pura ja pakkaa laite.
  • Irrota akut tai paristot.
  • Poista mahdolliset muistiin tallennetut tiedot.
 3. Sovi tuotteen palauttamisesta tai noutamisesta ottamalla yhteyttä Flukeen / B2B Complianceen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kierrättämisestä – Palvelun pääkohdat

Kysymys: Onko kierrätyspalvelu käytössä maailmanlaajuisesti?

Vastaus: Palvelu toimii tällä hetkellä Euroopan unionin alueella. Tarkista palvelun saatavuus paikkakunnallasi Web-sivustostamme.

Kysymys: Miten Fluken kierrätyspalvelu toimii?

Vastaus: Fluken asiakkaat voivat lähettää Fluken ja sen tytäryhtiöiden testaus-, mittaus- ja valvontalaitteita ennalta ilmoitettuun paikkaan käsittelemistä, hyötykäyttöä ja kierrättämistä varten.

Kysymys: Mitä palautetulle tuotteelle tapahtuu?

Vastaus: Palvelun kautta Flukelle palautettu tuote käsitellään ympäristöystävällisesti noudattamalla kaikkia elektroniikkajätteitä koskevia määräyksiä, kuten EU:n WEEE-direktiiviä.

Kysymys: Kuka maksaa kierrätys- ja kuljetuskustannukset?

Vastaus: Fluke maksaa kierrätyskustannukset. Fluke voi maksaa kuljetuskustannukset, jos yhteistoimitus on tarpeeksi suuri. Varastointijärjestelmä ei ole taloudellisesti toteutettavissa ja se on epäkäytännöllinen. Sellaisen järjestelmän hallinta olisi huomattava taakka myyntiohjelmallemme ja lisäisi kustannuksiamme tai nostaisi hintojamme.

Kysymys: Onko yritykseni vastuussa palvelun kautta palautetusta tuotteesta?

Vastaus: Sinut vapautetaan vastuusta, kun palautat tuotteen kierrätyspalvelun kautta (eli yrityksesi ei ole enää vastuussa tuotteesta). Palautuksen yhteydessä Fluke olettaa, että käyttäjät ovat noudattaneet esimerkiksi turvallisuutta ja vaarallisia aineita koskevaa paikallista lainsäädäntöä.

Kysymys: Mitkä tuotteet kuuluvat palvelun piiriin?

Vastaus: Fluke vastaanottaa Fluken ja sen tytäryhtiöiden testaus-, mittaus- ja valvontalaitteet maissa, joissa palvelu on tarjolla. Muiden valmistajien tuote vastaanotetaan vain, jos asiakas ostaa vastineeksi vastaavan Fluke-tuotteen.

Huomautus: termit "hävittäminen" ja "käsitteleminen" viittaavat käytöstä poistettavan Fluke-tuotteen käsittelemiseen, hyötykäyttöön, kierrättämiseen ja ympäristöystävälliseen hävittämiseen.

Käyttöehdot

 • Asiakkaat hyväksyvät seuraavat ehdot lähettäessään tuotteen kierrätettäväksi: Tuotteessa ei saa olla aineita, jotka voivat olla haitallisia terveydelle tai ympäristölle.
 • Asiakas on vastuussa laitteissa mahdollisesti olevien luottamuksellisten tietojen poistamisesta tai laitteissa tai tallennusvälineissä olevien akkujen tai paristojen poistamisesta ennen laitteiden palauttamista Flukelle.
 • Kaikkien tuotteiden on oltava valmiina kuljetusta varten, laatikoihin pakattuina. Pakkaukseen on merkittävä palautusoikeusnumero (RMA-numero).
 • Fluke maksaa kaikki tämän palvelun kautta toimitetun tuotteen käsittelemiseen, hyötykäyttöön, kierrättämiseen ja ympäristöystävälliseen hävittämiseen liittyvät kierrätysmaksut.
 • Kuljetuskustannukset:
  - Loppukäyttäjät: Loppukäyttäjiä pyydetään palauttamaan tuote ennalta ilmoitettuun osoitteeseen, koska varastointijärjestelmä ei ole taloudellisesti toteuttavissa ja se on epäkäytännöllinen.
  - Jälleenmyyjät: yhteistoimitus (joko yli 100 kg tai 1 m3) enintään kerran kuukaudessa -- Fluke järjestää tuotteen kuljetuksen.
 • Loppukäyttäjä luovuttaa palautetun tuotteen omistusoikeuden Flukelle sekä antaa Flukelle täydet valtuudet kierrätettävän tuotteen käsittelemiseen, hyötykäyttöön, kierrättämiseen ja ympäristöystävälliseen hävittämiseen ilman mahdollisuutta esittää myöhempiä vaateita. Loppukäyttäjä takaa, että hänellä on täysi omistusoikeus Flukelle toimitettuun tuotteeseen.
 • Loppukäyttäjä on vastuussa kaikista mahdollisista kustannuksista, jos vääriä tuotteita merkitään ja lähetetään toimitettavaksi.
 • Fluke ei ole vastuussa vahingossa toimitetusta tuotteesta eikä takaa, että kyseinen tuote voidaan palauttaa loppukäyttäjälle.
 • Loppukäyttäjä on vastuussa annettujen ohjeiden noudattamisesta. Jos ohjeita ei noudateta, Fluke ei vastaa kyseisten tuotteiden toimittamisesta toiseen keräyspalveluun.

Fluke on ulkoistanut palvelunsa B2B Compliancelle.

Lähetä palautuspyyntö »

Yhteystiedot


Ota yhteyttä paikalliseen Fluke-huoltokeskukseen »
Etusivu   |   Sivukartta   |  Ohjelmistojen käyttöoikeudet  |   Tietosuojalauseke   |   Käyttöehdot  |   Myyntiehdot ja -edellytykset © 1995 - 2018 Fluke Corporation