Keeping your world up and running.
Etusivu  |  Huotto  |  Kalibrointi- ja huoltopalvelut  |  Home

Kalibrointi- ja huoltopalvelut

CalNet®: Kalibroinnin asiantuntija Euroopassa

Flukella on omia kalibrointilaboratorioita Isossa-Britanniassa, Alankomaissa ja Saksassa sekä valtuutettuja yhteistyökumppaneita lähes kaikissa Euroopan maissa. Kaikki kalibrointilaboratoriot työskentelevät yhdessä yhtenä kalibrointiverkostona nimeltä CalNet.

CalNet myöntää tarvitsemasi kalibrointisertifikaatit ISO 9000 -standardien mukaisesti. CalNet takaa standardien jäljitettävyyden ja tarjoaa käyttöösi verkoston parhaat kalibrointitoimitilat. Koska verkon sisällä välitetään tietoa ja vertaillaan standardeja jatkuvasti, jäljitettävyys paranee ja samalla epätarkkuus pienenee.

CalNet auttaa täyttämään kalibrointitarpeesi sekä Fluken valmistamien laitteiden että muiden valmistajien tuotteiden osalta. Se on verkosto, joka tarjoaa todellisia etuja:

  • CalNet-laboratoriot ovat kansallisten standardeista vastaavien viranomaisten hyväksymiä ja jäljitettävissä vastaaviin virastoihin.
  • Jokainen laboratorio toimii osana aktiivista verkostoa jakamalla tietoja, ammattiosaamista ja samat laatustandardit.

Kalibrointitarve määräytyy suoraan laitteella suoritettavien tehtävien mukaan. CalNet tarjoaa räätälöityjä palveluita, joita ovat:

  • Yksinkertaisten mittauslaitteiden tarkastaminen. Tarkastuksen jälkeen laitteeseen kiinnitetään CalNet-tarra, joka takaa laitteen toimivuuden määritysten mukaisesti.
  • CalNet-sertifikaatti ja kalibrointiraportti. Kun haluat tietää kalibroinnin tulokset tarkalleen.
  • Kansallinen kalibrointisertifikaatti, jos haluat jäljittää standardin suoraan kansallisiin standardeista vastaaviin virastoihin.
  • CalNet tarjoaa kokonaisvaltaiset tarkastus- ja ylläpitopalvelut asennetuille testi- ja mittauslaitteillesi, mukaan lukien myös muiden valmistajien laitteet. Yksi osoite kaikille tarvitsemillesi ylläpito- ja huoltopalveluille.

Fluke voi suorittaa kalibroinnin useilla eri tavoilla, joten voit valita laatujärjestelmääsi ja budjettiisi parhaiten soveltuvan kalibrointitavan. Kalibroinnit on jaettu neljään tasoon, josta jokainen suoritetaan erityisin menetelmin. Tasojen yksityiskohtainen kuvaus on alla.

Kalibrointitasot

CalNet

Jäljitettävä kalibrointi ja sertifikaatti. Laitteen säätö suoritetaan, jos mittaukset ovat vähintään 70 % määritettyjen arvojen ulkopuolella. Jos mittaukset ovat määritettyjen arvojen ulkopuolella, mittausraportti toimitetaan ennen laitteen säätämistä.

CalNet+

Jäljitettävä kalibrointi ja sertifikaatti sekä mittausraportti. Laitteen säätö suoritetaan, jos mittaukset ovat vähintään 70 % määritettyjen arvojen ulkopuolella. Jos mittaukset ovat määritettyjen arvojen ulkopuolella, mittausraportti toimitetaan ennen laitteen säätämistä.

Calintl

Akkreditoitu kalibrointi (RvA K013 jne.) ja sertifikaatti sekä mittaustietoraportti. Säätämistä ei suoriteta. Jokaisen mittauksen kohdalla ilmoitetaan mittauksen epätarkkuus.

Calintl+

Akkreditoitu kalibrointi (RvA K013 jne.) ja sertifikaatti sekä mittausraportti ennen mahdollista laitteen säätämistä ja sen jälkeen. Jokaisen mittauksen kohdalla ilmoitetaan mittauksen epätarkkuus.

Laitetyypit

Fluken CalNet-järjestelmä kalibroi kaikkien valmistajien useimmat sähkön ja lämpötilan mittauslaitteet.

Yleiskuvaus eri laitetyypeistä on alla.

Vahvistimet
Kalibraattorit
Kondensaattorit
Johtavuusmittarit
Laskimet
Virtapihdit
Virtalähteet
Virtamittarit
Tiedonkeruujärjestelmät
Vastusdekadit
Vuotovirtamittarit
Maadoitustesterit
Funktiogeneraattorit
Korkeajännitemittarit
Kosteusmittarit
Induktorit
Eristystesterit
LCR-mittarit
Eristysvastusmittarit
Yleismittarit
Oskilloskoopit
Uunit
Testikuvageneraattorit
Tallentimet
Resistorit
Sivuvirtavastukset (suntit)
Takometrit
Lämpötilakalibraattorit
Lämpötilamittapäät
Lämpömittarit
Vektorioskilloskoopit
Videogeneraattorit
Jännitemittarit
Wattimittarit

Kalibrointi paikan päällä

Jos yksiköitä on paljon, niiden logistiikkaprosesseihin (nouto, pakkaaminen, lähettäminen, vastaanottaminen ja palauttaminen asiakkaalle) kuluu paljon aikaa. Tämä voi viedä jopa viisi työpäivää, joiden aikana laite ei ole käytettävissä. Tämän vuoksi Fluke tarjoaa mahdollisuuden laitteiden kalibrointiin omissa tiloissasi.

Fluke (UK) tarjoaa Fluken ja Robinin teollisuustuotteille paikan päällä tapahtuvan kalibroinnin.

  • Fluke- ja Robin-teollisuustuotteet

    Käytettävissämme on teknisiä asiantuntijatiimejä ja kattava kalibrointistandardien valikoima. Kaikki kalibroinnit voidaan näin ollen tehdä yhdessä tai useammassa osassa. Laitetta ei siirretä pois toimitiloistasi, ja käsittelyaika on aina korkeintaan yksi päivä!

Kalibroinnit ja työn hallinnointi suoritetaan täysin samalla menetelmällä kuin toimitiloissammekin. Tämä tarkoittaa, että laitteeseen kiinnitetään sertifioinnin osoittava tarra ja saat sertifikaatin ja täydellisen luettelon kaikista suoritetuista kalibroinneista sekä tyyppinumerotason tilatiedot. Saat luettelon tarvittaessa myös tiedostomuodossa, jolloin voit päivittää hallintajärjestelmäsi automaattisesti.

Kaikkien laitteiden kalibrointi ei kuitenkaan ole aina mahdollista asiakkaan omissa toimitiloissa teknisistä syistä. Tällöin suoritamme laitteen kalibroinnin omissa toimitiloissamme. Tämä koskee myös laitteita, joiden kalibrointi tehdään alihankintana. Tästä on useita etuja: vähemmän logistiikkaan liittyviä tehtäviä, mahdollisimman nopeat käsittelyajat ja mahdollisuus olla suoraan yhteydessä kalibroinnin suorittavaan henkilöön.

Paikan päällä suoritettavaa kalibrointia varten tarvitsemme ainoastaan huoneen kalibrointistandardien mukaiseen asennukseen ja yhteyshenkilön laitetoimituksia varten.

Laitteiston hallinta

Fluke pystyy kalibroimaan suurimman osan sähkölaitteista itse, mutta on hyvä valinta myös koko laitteistosi hallintaan.

Pystymme tarjoamaan kaikki sellaiset kalibrointi- ja korjaustyöt, joita emme voi itse suorittaa, tehokkaasti alihankintatöinä muiden toimittajien kautta. Tästä syystä Flukella on yhteistyösopimuksia useiden tunnettujen palveluntarjoajien, kuten Agilent Technologies B.V.:n, Tektronixin ja Rohde & Schwarzin kanssa.

Fluken yhteistyökumppaneihin kuuluu myös suuri määrä palveluntarjoajia, jotka suorittavat säännöllisesti kalibrointi- ja korjaustöitä alihankintana. Fluke käsittelee itse kaikki alihankintana tapahtuvat työt, ja tällöin laitteiden kalibrointitiedot lisätään järjestelmäämme. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisten raporttien laatimisen koko laitteistosta.

Kiinteähintaiset korjaustyöt

Useimmat laitteet voidaan korjata kiinteään hintaan. Kiinteään hintaan sisältyvät materiaalit, tuntihinnat, päivitykset ja CalNet-tarkastustarra, johon merkitään tarkastuksen päivämäärä.

Hintaan eivät sisälly mahdolliset kuljetusvauriot, epäasianmukaisesta käytöstä aiheutuneet vahingot, johdot, paristot, akut ja lisävarusteet.

Korjaustyöt ajan ja materiaalin perusteella

Korjaustyöt voidaan tehdä aika- ja materiaaliperusteisesti. Tällöin tarkistamme laitteen ennen tarjouksen tekemistä. Jos laitteessa havaitaan ylimääräisiä vikoja, korjaushinta määritetään uudelleen.

Ensisijaiset korjaukset

Voimme suorittaa korjaustyön nopeutetusti lisähinnasta. Tällöin laite siirtyy korjausjonossa etusijalle, ja se lähetetään takaisin yhden päivän aikana.

Korjaus vaihtolaitteella

Jos korjausta ei voida tehdä taloudellisista tai teknisistä syistä, tarjoamme vaihtolaitteen erikoishintaan.

Pikalinkit

Aiheeseen liittyvät sovellusohjeet

Fluke ISO 9001(.pdf) »
Tietoa Fluken kalibrointisertifikaateista (.pdf) »
Kalibroinnin kulut ja laatu (.pdf) »

Huolto-ohjelmat »

Asiakaspalvelukeskukset »

RMA-verkkopalvelu

RMA-verkkopalvelu ja huollon tarjouspyynnöt »
Etusivu   |   Sivukartta   |  Ohjelmistojen käyttöoikeudet  |   Tietosuojalauseke   |   Käyttöehdot  |   Myyntiehdot ja -edellytykset © 1995 - 2018 Fluke Corporation